Link naar website vanaf mobiel dashboard

Updated by Johannes Nordman

Functie-instellingen, voorwaarden en initiële informatie

Met deze functie kunnen onze klanten een koppeling instellen naar een externe website die wordt weergegeven in de Dashboard-weergave van de mobiele app als een banner.

Stappen om deze functie te activeren:

1. Vraag ons ondersteuningsteam om de functie "Externe website weergeven in de Dashboard van de mobiele app" in te schakelen in het systeem voor u. U moet het Quinyx-ondersteuningsteam voorzien van de link naar de website die u wilt laten verschijnen in de mobiele Dashboard.

Technische vereisten voor de webpagina:

1. De link moet beginnen met https (niet http).
  2. De webpagina moet responsief zijn.
  3. De beeldverhouding moet 4:3 zijn
  4. Er is geen JavaScript toegestaan op deze pagina.