SSO FAQ

Uppdaterad av Leigh Hutchens

Q: Finns det något sätt att endast tillåta SSO-inloggning på en enhet?

A: Det är enkelt att ställa in endast SSO-inloggning på en enhet. Du kan göra detta under Kontoinställningar > Grupphantering.

Q: Kan jag aktivera felsökningsläge för SSO-leverantörer?

A: Våra SSO-leverantörer, SAML och OPEN ID, har en inställning för att aktivera felsökningsläge. Detta läge kommer att visa en stackspårning om en inloggning misslyckas, och det ger viktig information om vad som kan vara problemet och kan underlätta felsökning. Redigera din nuvarande leverantör, och i Open ID hittar du felsökningsläget i avsnittet Avancerade förinställda värden. Tryck på låsikonen i det högra hörnet för att redigera dessa inställningar.

I SAML-leverantörsinställningarna finns aktiveringen tillgänglig i huvudformuläret.