Auto utloggning FAQ

Uppdaterad av Leigh Hutchens

Q: Hur konfigurerar jag sessionens varaktighet och inställningar för automatisk utloggning i Quinyx?

Det finns flera inställningar för sessionens varaktighet i Quinyx. I WFM kan inställningen för automatisk utloggning konfigureras i Enhet inställningar. Om den inte är inställd sker standardutloggningen efter 60 minuters inaktivitet.

Dessutom finns det en inställning för sessionens varaktighet för mobila enheter, belägen under Avancerade inställningar > Globalt konto inställningar.

När SSO används, bör sessionens varaktighet följa IDP-inställningarna.

Läs mer om automatisk utloggning i Frontline Portal här.