Single Sign On Veelgestelde Vragen

Updated by Leigh Hutchens

V: Is er een manier om alleen SSO-login toe te staan op een unit?

A: Het is eenvoudig om SSO-login alleen in te stellen voor een unit. U kunt dit doen onder Accountinstellingen > Groepsbeheer.

V: Kan ik de debugmodus activeren voor SSO-providers?

A: Onze SSO-providers, SAML en OPEN ID, hebben een instelling om de debugmodus te activeren. Deze modus geeft een stack trace weer als een login mislukt, en dat geeft belangrijke informatie over wat mogelijk het probleem is en vergemakkelijkt het oplossen van problemen. Bewerk uw huidige provider en in Open ID vindt u de debugmodus in de sectie Geavanceerde vooraf ingestelde waarden. Druk op het slotpictogram in de rechterhoek om deze instellingen te bewerken.

In de SAML-providerinstellingen is de activering beschikbaar in het hoofdformulier.