Werken met toegangsrechten voor mobiele apps en personeelsportalen

Updated by Leigh Hutchens

Lees meer over manager- en werknemersinstellingen voor toegangsrechten van de mobiele app en het personeelsportaal hier.

Wat zijn toegangsrechten voor de mobiele app en het personeelsportaal?

U kunt bepalen wat werknemers kunnen zien en doen in Quinyx wanneer u toegangsrechten voor de mobiele app en het personeelsportaal configureert, en u wilt de toegang aanpassen op basis van de functies van de werknemers. Bijvoorbeeld, als Werknemer A een klokactie kan wijzigen en Werknemer B dit niet kan, moeten ze verschillende toegangsrechten hebben.

U ziet een lijst met de personeelscategorieën die u binnen uw organisatie heeft ingesteld. Deze personeelscategorieën worden gebruikt om alle functionaliteiten voor werknemers in de mobiele app te beheren. De geconfigureerde machtigingen die u ziet wanneer u op een personeelscategorie klikt, worden overgenomen van Classic. Controleer alle personeelscategorieën om ervoor te zorgen dat de machtigingen zijn ingesteld zoals u dat wilt binnen uw organisatie.

Configureer toegangsrechten voor de mobiele app en het personeelsportaal onder Accountinstellingen > Toegangsrechten > Machtigingen mobiele app en personeelsportaal:

Alle wijzigingen die u aanbrengt in de mobiele en personeelsportal rechten worden direct toegepast. Er is geen limiet aan het aantal rechten dat u kunt instellen.
Managerrechten worden beheerst door de rol die u in Quinyx heeft. Lees meer over managerrechten hier.

Absentie

Hier configureert u of uw werknemers geen, lees- of schrijftoegang hebben.

Opties zijn geen toegang en leestoegang.

• Absentieverzoeken

Communicatie

Configureer of u wilt dat uw werknemers nieuws en Qmail ontvangen.

Opties zijn geen toegang en leestoegang.

• Nieuws
  • Qmail

MijnPagina

Configureer wat werknemers kunnen zien op hun MijnPagina.

Opties zijn geen toegang, leestoegang en schrijftoegang.

• MijnPagina
  • Adres
  • Badgenummer
  • Land
  • Email
  • Mobiel nummer
  • QPayslip
  • Naam Volgende Van Kin
  • Eventuele badges ontvangen van collega's
  • Webkalender

Roostervoorkeur

Beheer of werknemers NOIs kunnen bekijken.

Opties zijn geen toegang en leestoegang.

• Roostervoorkeur

Planning

Bepaal wat werknemers kunnen bekijken en wijzigen in de planning.

Opties zijn geen toegang en leestoegang.

• Planning
  • Dienst toevoegen als werknemer
  • Taken toevoegen als werknemer
  • Dienst boeken
  • Diensten van collega's
  • Dienst verwijderen als werknemer
  • Bestaande taken verwijderen als werknemer
  • Dienst bewerken als werknemer
  • Bestaande taken bewerken als werknemer
  • Geschat salaris voor open diensten
  • Beschikbaar maken
  • Diensten ruilen
  • Niet-toegewezen diensten
  • Eenheid selectie

Planningsoverzicht

Configureer wat werknemers kunnen zien in het planningsoverzicht.

Opties zijn geen toegang en leestoegang.

• Planningsoverzicht
  • Nominaal aantal uren
  • Geplande uren
  • Gewerkte uren

Attest

Configureer wat werknemers kunnen zien en doen tijdens het attesteringsproces.

Opties zijn geen toegang, leestoegang en bewerkingstoegang.

• Tijd (zichtbaarheid van het tabblad Attest)
  • Geschat salaris voor gekozen tijdsperiode
  • In- en uitklokken
  • Klokken met tag

Tijd - Klokacties

Configureer wat werknemers kunnen zien en doen tijdens het klokproces.

Opties zijn geen toegang, leestoegang en bewerkingstoegang.

• Klokacties
  • Klokacties attesteren
  • Klokacties verwijderen
  • Handmatige salarissoorten
  • Salarissoorten
  • Tijdtrackers

Tijd - Klokacties - Klokactie toevoegen

Configureer wat werknemers kunnen zien en doen met het klokproces.

Opties zijn geen toegang, leestoegang en bewerkingstoegang.

• Klokactie toevoegen
  • Opmerking toevoegen
  • Kostenplaats toevoegen
  • In-/uitkloktijd toevoegen
  • Overwerk toevoegen
  • Project toevoegen
  • Ongebruikelijke tijd toevoegen

Tijd - Klokacties - Klokactie bewerken

Configureer wat werknemers kunnen zien en doen met het klokproces.

Opties zijn geen toegang, leestoegang en bewerkingstoegang.

• Klokactie bewerken
  • Opmerking bewerken
  • Kostenplaats bewerken
  • In-/uit-tijd bewerken
  • Overwerk bewerken
  • Project bewerken
  • Ongebruikelijke tijd bewerken
  • Overeenkomsten wijzigen
  • Klokactie splitsen

Collega's

Configureer hoeveel persoonlijke informatie van collega's zichtbaar is.

Opties zijn geen toegang en leestoegang.

• Collega's
  • Adres collega's
  • Land collega's
  • E-mail collega's
  • Mobiel nummer collega's