Personeelsportaal

Updated 8/1/21 by Leigh Hutchens

Welkom op ons nieuwe personeelsportaal! Het personeelsportaal is beschikbaar voor alle Quinyx-gebruikers en werkt uitstekend op een desktop, tablet of telefoon. Geniet van het werk!

Het personeelsportaal volgt de mobiele toegangsrechten.

Log in

Werknemersrol: Als je alleen een werknemersrol hebt, ga dan naar web.quinyx.com en log in met je inloggegevens en je wordt automatisch doorgestuurd naar het Neo-personeelsportaal:

Managerrol: Als je een managerrol hebt, kun je naar het personeelsportaal gaan door op de instellingenknop in de rechterbovenhoek te klikken en op "Overschakelen naar personeelsportaal" te klikken. Als je dat eenmaal hebt gedaan, moet je opnieuw inloggen en kom je in het personeelsportaal:

Als je als manager eenmaal in het personeelsportaal bent, kun je nogmaals op de instellingenknop klikken en op "Overschakelen naar managerportaal":

Schema

Wanneer u het personeelsportaal binnengaat, ziet u de planningsweergave. In het rooster zie je je eigen ploegen, ploegen van collega's, niet-toegewezen ploegen en meer:

Scroll omhoog en omlaag in de schemalijst om meer diensten te zien. We hebben nu drie opties voor het filteren van datums, dit zijn de volgende:

• Week : met deze optie ziet u de huidige week.
  • Maand : Deze optie toont u de huidige maand.
  • Kalender : Als u op de kalenderweergave klikt, kunt u een specifieke dag kiezen waarop u klikt en meteen naar toe springen.
  • Tussen datums springen : u kunt op de pijl naar rechts klikken om naar de volgende week / maand te gaan en op de pijl achteruit om naar de vorige week / maand te gaan.

Ploegen boeken / ploegen beschikbaar stellen

Het is mogelijk om ploegen te boeken die niet zijn toegewezen en die beschikbaar zijn gesteld voor boeking door collega's. U kunt een niet-toegewezen ploeg / ploeg van een collega boeken door op "Boekploeg" te klikken in het paneel met ploegendetails. U stelt uw eigen diensten ook beschikbaar voor anderen om te boeken in het detailpaneel:

Verlaat sollicitaties

Het is mogelijk om alle goedgekeurde, lopende en geweigerde verlofaanvragen te zien:

Het is ook mogelijk om een nieuwe verlofaanvraag aan te maken en een hangende aan te passen:

Tijdtrackers

Het is mogelijk om tijdregistraties te zien vanuit verlofaanvragen.

Getuigen

U kunt dagelijks getuigen of een planningsperiode in bulk bevestigen.

Filter in schema

Het is mogelijk om te filteren in de schemaweergave. U kunt filteren op:

• Mijn diensten (standaard ingeschakeld)
  • Verwisselbare diensten (standaard ingeschakeld)
  • Niet-toegewezen diensten (standaard ingeschakeld)
  • Collega's verschuiven (standaard uitgeschakeld)
  • Ploegboekingen (standaard ingeschakeld)
  • Eenheid
  • Sectie
  • Type verschuiving
  • Werknemer

Qmail

Het is mogelijk om alle Qmails die je hebt ontvangen en verzonden te zien en om een nieuwe Qmail te versturen. U kunt filteren op inbox, verzonden en ongelezen Qmails.

Talen

We ondersteunen dezelfde talen als in de mobiele app, namelijk de volgende:

• Engels (GB)
  • Amerikaans Engels)
  • Tsjechisch
  • Deens
  • Nederlands
  • Fins
  • Frans
  • Duitse
  • Grieks
  • Italiaans
  • Japans
  • Koreaans
  • Noors
  • Pools
  • Portugees
  • Vereenvoudigd Chinees
  • Spaans
  • Zweeds
  • Thais
  • Traditioneel Chinees
  • Turks
Selecteer Engels (GB) om een 24-uurs klok te gebruiken. Selecteer Engels (VS) als u een 12-uurs AM / PM-klok wilt gebruiken.