Personeelsportaal

Updated by Daniel Sjögren

Welkom op ons personeelsportaal! Het personeelsportal is beschikbaar voor alle Quinyx-gebruikers en werkt uitstekend op een desktop, tablet of telefoon. Geniet van het werk!

Het Personeelsportaal volgt de mobiele toegangsrechten. Toegang tot de personeelsportal is echter altijd ingeschakeld.

Log in

Werknemersrol: Als je alleen een werknemersrol hebt, ga dan naar web.quinyx.com en log in met je inloggegevens en je wordt automatisch doorgestuurd naar het Neo-personeelsportaal:

Managerrol: Als je een managerrol hebt, kun je naar het personeelsportaal gaan door op de instellingenknop in de rechterbovenhoek te klikken en op "Overschakelen naar personeelsportaal" te klikken. Als je dat hebt gedaan, moet je opnieuw inloggen en kom je in het personeelsportaal:

Zodra je als manager in het personeelsportaal bent, kun je opnieuw op de instellingenknop klikken en "Overschakelen naar managerportal":

Schema

Wanneer u het personeelsportal binnengaat, ziet u de planningsweergave. In het rooster kun je je eigen diensten, diensten van collega's, niet-toegewezen diensten en meer zien:

Scrol omhoog en omlaag in de planningslijst om meer diensten te zien. We hebben nu drie opties om datums te filteren, de volgende zijn:

• Week : Deze optie toont u de huidige week.
  • Maand : Deze optie toont u de huidige maand.
  • Kalender : Als u op de kalenderweergave klikt, kunt u een specifieke dag kiezen waarop u klikt en direct naar toe springt.
  • Springen tussen datums : U kunt op de pijl naar rechts klikken om naar de volgende week/maand te springen en op de pijl achteruit om naar de vorige week/maand te gaan.

Diensten boeken / diensten beschikbaar maken

Het is mogelijk om diensten te boeken die niet zijn toegewezen en beschikbaar zijn gemaakt voor boeking door collega's. Je kunt een niet-toegewezen dienst/ploeg van een collega boeken door op "Dienst boeken" te klikken in het ploegendetailpaneel. Je maakt je eigen diensten ook beschikbaar voor anderen om te boeken in het detailpaneel:

Afwezigheidsverzoeken

Het is mogelijk om alle goedgekeurde, in behandeling zijnde en geweigerde afwezigheidsverzoeken te zien:

Het is ook mogelijk om een nieuwe afwezigheidsaanvraag aan te maken en een openstaande aanvraag te bewerken:

Time Trackers

Het is mogelijk om Time Trackers van Afwezigheidsverzoeken te zien door op het dollarteken in de rechterbovenhoek te klikken.

Getuigen

U kunt op dagelijkse basis of in bulk een planningsperiode bevestigen.

Filter in schema

Het is mogelijk om te filteren in de planningsweergave. U kunt filteren op:

• Mijn diensten (standaard ingeschakeld)
  • Verwisselbare ploegen (standaard ingeschakeld)
  • Niet-toegewezen ploegen (standaard ingeschakeld)
  • Collega's ploegen (standaard uitgeschakeld)
  • Ploegenboekingen (standaard ingeschakeld)
  • Eenheid
  • Sectie
  • Shift-type
  • Medewerker

Qmail

Het is mogelijk om alle Qmails die je hebt ontvangen en verzonden te zien en om een nieuwe Qmail te versturen. U kunt filteren op inbox, verzonden en ongelezen Qmails.

Talen

We ondersteunen dezelfde talen als in de mobiele app, namelijk:

• Engels (GB)
  • Amerikaans Engels)
  • Tsjechisch
  • Deens
  • Nederlands
  • Fins
  • Frans
  • Duits
  • Grieks
  • Italiaans
  • Japans
  • Koreaans
  • Noors
  • Pools
  • Portugees
  • Vereenvoudigd Chinees
  • Spaans
  • Zweeds
  • Thais
  • Traditioneel Chinees
  • Turks
Selecteer Engels (GB) om een 24-uurs klok te gebruiken. Selecteer Engels (VS) als u een 12-uurs AM/PM-klok wilt gebruiken.

Verschillen tussen het personeelsportal en de mobiele app

Er zijn een aantal verschillen tussen wat u kunt doen en zien in het Personeelsportaal en de Mobiele app. Lees hier alles over Personeelsportaal en Mobiele functionaliteit.