Mobiele toegangsrechten in Quinyx

Updated 6/4/21 by Leigh Hutchens

Zodra u Quinyx-toegangsrechten heeft ingeschakeld, moet u personeel delen onder Rollen, NIET op de personeelskaart.

U kunt machtigingen configureren voor de mobiele app van Quinyx. Navigeer naar Accountinstellingen> Toegangsrechten> Mobiele toegangsrechten.

Functionaliteit van medewerkers

U ziet een lijst met de personeelscategorieën die u binnen uw organisatie heeft ingesteld. Deze personeelscategorieën worden gebruikt om alle personeelsfunctionaliteit in de mobiele app te beheren. De geconfigureerde rechten die u ziet wanneer u op een personeelscategorie klikt, worden overgenomen van Classic. Bekijk alle personeelscategorieën om ervoor te zorgen dat de machtigingen zijn ingesteld op de manier die u in uw organisatie wilt hebben.

Houd er rekening mee dat alle wijzigingen die u aanbrengt in de machtigingen voor personeelscategorieën onmiddellijk worden toegepast, dus als u één machtiging instelt op geen toegang, hebben de werknemers met die personeelscategorie geen toegang meer tot die functie in de mobiele app.

Manager functionaliteit

Het volgende met mobiele toegangsrechten in Quinyx zijn de machtigingen voor Manager-specifieke functies in de mobiele app. Dit wordt beheerd door de machtigingen die zijn gedefinieerd op de Quinyx-managerrollen. De onderstaande tabel beschrijft hoe de rolmachtigingen in Quinyx worden toegewezen aan de managerfunctie in de mobiele app. In mobiele toegangsrechten in Quinyx hebben we toegevoegd:

Toestemming in Quinyx

Functie in de mobiele app

Het roosteren

Voeg ploeg toe

Het roosteren

Bewerk ploeg

Het roosteren

Shift verwijderen

Afwezigheid

Verlaat sollicitaties op het tabblad Manager

Het roosteren

Boekingen verschuiven om goed te keuren op het tabblad Manager

Salaris

Geschat salaris voor ploegboekingen die binnenkort worden goedgekeurd

Creëer Pulse

Creëer Pulse

• Werknemersfunctionaliteit wordt gecontroleerd aan de hand van wat is gedefinieerd in de personeelscategorie van ingelogde gebruikers.
  • Managerfunctionaliteit wordt gecontroleerd aan de hand van de aangemelde Quinyx-rol van de manager en de machtigingen voor die rol
  • Tot welke groepen u toegang heeft, wordt bepaald op basis van de groepen waarvan de aangemelde gebruiker lid is in Quinyx.
  • Wie u kunt zien, wordt bepaald op basis van de groepen waarvan de aangemelde gebruiker lid is.
  • Wie een manager kan plannen, wordt bepaald op basis van de groepen waartoe de aangemelde manager toegang heeft.
Houd er rekening mee dat alle wijzigingen die u aanbrengt in machtigingen voor personeelscategorieën onmiddellijk worden toegepast, dus als u één machtiging instelt op geen toegang, hebben de werknemers met die personeelscategorie geen toegang meer tot die functie in de mobiele app. Dit is niet afhankelijk van onze ondersteuning bij het activeren van Quinyx mobiele toegangsrechten voor uw organisatie.

Het is ook mogelijk om nieuwe personeelscategorieën toe te voegen die worden gebruikt voor mobiele toegangsrechten:

• Navigeer naar Accountinstellingen> Toegangsrechten> Mobiele toegangsrechten.
  • Klik op Toevoegen bovenaan de pagina.
  • Geef de personeelscategorie een naam.
  • Klik op Toevoegen.

U kunt ook een personeelscategorie verwijderen door op de verwijderknop in de lijst met personeelscategorieën te klikken.