Versie 0126

Updated by Leigh Hutchens

Releasedatum 26 januari 2022

Aankomende functionaliteit

Aanstaande wijziging in Schemastatistieken

We ontwikkelen momenteel functionaliteit om weergavegroepen te maken in Schemastatistieken, vergelijkbaar met de functionaliteit die we al hebben ondersteund op het tabblad Prognose. Hiermee kunt u selecteren welke variabelen u wilt weergeven in Planningsstatistieken, Dashboard en Prognoseoverzicht, en kunt u verschillende gegevenstypen en variabelen in één grafiek groeperen.

Deze extra flexibiliteit betekent dat wanneer deze functionaliteit wordt vrijgegeven, gebruikers weergavegroepen moeten instellen om te definiëren welke gegevens toegankelijk zijn in Planningsstatistieken voordat ze variabelen kunnen zien in Planningsstatistieken, inclusief optimale personeelsberekeningen . Dit moet worden gedaan door iemand met toegang tot Accountinstellingen > Variabele-instellingen . We zullen dichter bij de release meer informatie geven over hoe dit kan worden geconfigureerd.

Nieuwe functionaliteit

Geen op dit moment.

Updates en prestatieverbeteringen

Betere zichtbaarheid van reacties

Op basis van een toenemende hoeveelheid input van klanten hebben we de weergave van perforaties in het schema verbeterd. Wanneer een opmerking is toegevoegd door een medewerker, verschijnt er een pictogram in het punch-veld. U kunt de opmerking ook zien wanneer u de muisaanwijzer op het pictogram voor een perforatiecommentaar houdt:

Volgorde van punch-pictogram gewijzigd

De volgorde van de ponspictogrammen is gewijzigd om de efficiëntie te verhogen bij het werken met attestatie als manager. We wilden ook de mogelijkheid verkleinen dat u verkeerd op de "bak" klikt:

Ontbrekende perforatieweergave uitgebreid

Wanneer een medewerker is vergeten in te tikken, of wanneer een punch om de een of andere reden niet bestaat voor een dienst, hebben we ervoor gekozen om de ontbrekende punch-weergave uit te breiden, zodat de manager vanaf het begin gemakkelijker een juiste punch kan toevoegen. In plaats van de vorige opties om al dan niet een stoot toe te voegen, toont Quinyx u nu het volledige ponspaneel dat vooraf is gevuld met informatie van de ploeg.

Merk op dat ponsen die zijn gesplitst door taken die zijn toegevoegd via het ontbrekende ponspaneel, alle ponsen voor taken zullen toevoegen, zoals eerder gedaan, door op Opslaan te klikken onder "Ontbrekende ponsweergave uitgebreid".

Knop "Meer opties" verwijderd

We hebben de knop "Meer opties" in alle ponspanelen verwijderd om het aantal klikken voor managers die in Quinyx werken te verminderen.

WebPunch en negeer afronding van overuren

Wanneer er een geval is waarin een werknemer overuren activeert wanneer hij vroeg in een dienst inschakelt en er ook voor kiest om de optie "negeren" overuren te selecteren en later vroegtijdig uit de dienst uitschakelt, zal Quinyx vanaf versie 0126 de inslag afronden om te ploegen start en de punch-out wordt niet afgerond.

Een eenheid verwijderen

Bij het verwijderen van een eenheid die alle medewerkers en verbonden gegevens bevat, behandelt Quinyx dit nu als een achtergrondproces. Dit betekent dat het, afhankelijk van de grootte van het apparaat en de aangesloten gegevens, even kan duren voordat deze daadwerkelijk wordt verwijderd en uit het systeem wordt verwijderd:

Onthoud dat het verwijderen van een eenheid onomkeerbaar is en ook werknemers en al hun bijbehorende gegevens zal verwijderen. Gebruik deze functionaliteit verstandig.

Integraties API-sleutels

API-sleutels zijn nu te vinden via Accountinstellingen > Integraties API-sleutels:

Dit is alleen beschikbaar voor accountmanagers met toegang tot accountinstellingen.

Minimaal ondersteunde versie van de Quinyx mobiele app

Om veiligheidsredenen zullen we onze minimaal ondersteunde versie van de mobiele app updaten naar versie 3.8.2 of hoger vanaf versie 0127, die gepland staat voor 9 februari 2022. Als je een versie van de app hebt die ouder is dan 3.8.2, moet u uw Quinyx-app bijwerken in Google Play of App Store.

Bugfixes

• Er is een probleem opgelost dat verhinderde dat een afwezigheid werd toegevoegd aan de laatste werkdag als de afwezigheid was ingesteld op Hele dag .
  • Een probleem opgelost dat ervoor zorgde dat uren anders werden afgerond, en daarom als andere waarden werden weergegeven, in werknemersstatistieken versus in de tijdkaart.
  • Een probleem opgelost dat ervoor zorgde dat een afwezigheidsschema afwezigheden genereert met afwezigheidsdiensten op feestdagen, ondanks de instelling in het afwezigheidsschema dat er geen afwezigheidsploegen moeten worden gegenereerd op feestdagen.
  • Een probleem opgelost dat verhinderde dat een dienst direct na een vergrendelde periode werd bijgewerkt wanneer Regels toepassen was geselecteerd voor dat diensttype.
  • Een probleem opgelost dat verhinderde dat wijzigingen in geperforeerde uren de Gewerkte uren/Nominale uren opnieuw konden berekenen.
  • Er is een probleem opgelost waarbij het laatst gekozen filter op een unit niet werd weergegeven in de planningsweergave en ook de statistieken niet werden weergegeven.
  • Er is een probleem opgelost dat ertoe leidde dat werknemersstatistieken in het schema niet onder het werknemersportret werden weergegeven totdat ten minste één filteroptie was toegepast.
  • Een probleem opgelost dat een interne serverfout veroorzaakte bij het toevoegen van een afwezigheid voor sommige klanten.
  • Een probleem opgelost dat verhinderde dat een afwezigheid werd toegevoegd aan de laatste werkdag wanneer de afwezigheid was ingesteld op Hele dag .
  • Er is een probleem opgelost waarbij een tijdstempel van een verlofaanvraag de onjuiste tijdzone weergaf.
  • Er is een probleem opgelost waarbij, bij het toepassen van een filter in de maand- of weekweergave in de planning, de weergave terugschakelde naar de dagelijkse weergave bij het verlaten van het schema voor een andere pagina in Quinyx of bij het uitloggen en terugkeren naar het schema.
  • Een probleem opgelost dat ervoor zorgde dat de afwezigheidsdatumkiezer grijs werd bij het openen van het afwezigheidsdialoogvenster vanaf het + -tabblad in de planningsweergave, zelfs als de afwezigheid binnen een periode viel waarin de transacties niet waren vergrendeld.
  • Een probleem opgelost dat de waarschuwing opleverde Nominale uren werden overschreden bij het uitrollen van het schema terwijl ze niet echt werden overschreden.
  • Er is een probleem opgelost waarbij de filters voor sommige gebruikers niet werden onthouden bij het verlaten van het schema en terugkwamen en waarbij geen statistische variabelen beschikbaar waren om weer te geven.
  • Er is een probleem opgelost waarbij de periode die was geselecteerd in de functionaliteit Regels toepassen voor ploegendiensten de regels niet toepast op een datum die viel op de datum na de laatste vergrendelingsdatum van het schema.

Nieuwe HelpDocs-artikelen

REST API/webservices-updates

Geen op dit moment.

SOAP API / Webservice-updates

wsdlUpdateShifts

Bij het gebruik van wsdlUpdateShifts om ploegen te verwijderen en ploegen worden gekoppeld aan een medewerker met afwijkingsrapportage. De automatisch gegenereerde stoten worden nu verwijderd, tenzij ze zijn bewerkt.

wsdlUpdateMedewerkers

We hebben ondersteuning toegevoegd in wsdlUpdateEmployees om het verwijderen van het "home"-gedeelte voor de werknemer mogelijk te maken. Dit wordt gedaan door een optionele vlag toe te voegen aan het verzoek: <resetSection xsi:type="xsd:boolean">true</resetSection>

Eindpunten worden verouderd en verwijderd

Er zijn momenteel geen eindpunten die zijn beëindigd en waarvan de verwijdering is gepland.

Klik hier om de nieuwe Quinyx WFM Web Service-documentatie te bekijken. U kunt hier nog meer informatie over webservices vinden .
We moedigen al onze klanten aan om gebruik te maken van onze API's om gegevens bij te houden en ervoor te zorgen dat de informatie up-to-date is. Om de schaalbaarheid van onze API's te garanderen en tegelijkertijd ons klanten- en gebruikersbestand uit te breiden, hebben we besloten beperkingen toe te voegen aan het gebruik van onze SOAP API's. Deze beperkingen worden programmatisch afgedwongen en dat betekent dat we een limiet voor gelijktijdige oproepen per klant tot 10 zullen afdwingen. U kunt antwoordcode 429 verwachten als u deze limiet overschrijdt en het wordt aanbevolen om een backoff-mechanisme voor opnieuw proberen te implementeren om de limiet af te handelen. Houd er rekening mee dat de limiet alleen van toepassing is op SOAP. Wanneer u de komende jaren van SOAP naar Rest gaat, worden eventuele limieten in de API ingebouwd. Zorg ervoor dat u deze informatie doorstuurt naar de partij binnen uw bedrijf die verantwoordelijk is voor integraties .