Beschikbaarheid - Configuratie

Updated 2 months ago by Daniel Sjögren

Rechten

Standaard is de toestemming voor beschikbaarheid ingesteld op Geen toegang voor iedereen. Als u deze functie wilt gebruiken, gaat u naar Accountinstellingen > Rolbeheer waar u de machtiging Beschikbaarheid vindt:

Hier kunt u beslissen of de geselecteerde rol geen toegang (standaard), leestoegang of schrijftoegang moet hebben:

• Geen toegang: Niets met betrekking tot beschikbaarheid zal zichtbaar zijn in de applicatie.
  • Leestoegang: Managers kunnen alle informatie over beschikbaarheid zien.
  • Schrijftoegang: Managers kunnen alles met betrekking tot beschikbaarheid toevoegen, bewerken en verwijderen.

Minimaal vereiste beschikbaarheidsuren per week

Er is een veld met de naam minimaal vereiste beschikbaarheidsuren per week in de overeenkomstsjablonen en persoonlijke overeenkomsten.

Wanneer je in dat veld een waarde hebt ingesteld, is deze zichtbaar voor de medewerkers in de mobiele app wanneer ze beschikbaarheid toevoegen. Als ze geen beschikbaarheidsuren hebben toegevoegd die overeenkomen met het aantal dat op de overeenkomst is ingesteld, worden ze op de hoogte gebracht door een rood nummer en tekst onder aan het scherm.

Beschikbaarheid configureren via AI

Beschikbaarheid met Quinyx Auto Assign

Om gebruik te maken van automatische planning op basis van de geboden beschikbaarheid, moet de Quinyx Auto Assign-module zijn geconfigureerd en moet deze worden geschat en geïmplementeerd. Neem contact op met Quinyx-ondersteuning of uw Quinyx-contactpersoon.

Beschikbaarheid met Quinyx Auto Schedule

Om gebruik te maken van automatische planning op basis van de geboden beschikbaarheid, moet de Quinyx Auto Schedule-module zijn geconfigureerd en moet deze worden geschat en geïmplementeerd. Neem contact op met Quinyx-ondersteuning of uw Quinyx-contactpersoon.