Eenmalig inloggen

Updated 26/4/21 by Leigh Hutchens

Eenmalige aanmelding (SSO)

Het is mogelijk om SSO te gebruiken om in te loggen op Neo.

Om SSO te gebruiken om in te loggen bij Neo, moet u eerst controleren of SSO is geconfigureerd op uw Classic-account. Zie SSO-configuratie voor meer informatie.

Nadat SSO is geconfigureerd, kunt u een van de volgende twee URL's gebruiken om toegang te krijgen tot Neo:

https://web.quinyx.com/sso?seo= jouwssoroute

Deze URL leidt je door naar een pagina met een login-knop. Klik op Inloggen om te worden geverifieerd en automatisch in te loggen bij Neo.

https://web.quinyx.com/sso/login/yourssoroute

Met behulp van deze URL wordt u direct geverifieerd. Als u geldig bent voor SSO-login, wordt u bij Neo ingelogd zonder op een login-knop te drukken.

Als er een fout optreedt bij het gebruik van een van de twee URL's, ziet u een foutmelding.

Twee voorbeelden van fouten zijn:

Saml-antwoord ontbreekt vereist kenmerk

Werknemer is niet geregistreerd in Quinyx

Als u een foutmelding krijgt, controleer dan uw SSO-configuratie of neem contact op met Quinyx Support voor verdere hulp.