Vi förenklar övergången till Neo genom att länka Classic-vyer

Uppdaterad av Leigh Hutchens

Som du kanske vet är vi i full gång med att bygga Neo, ett helt nytt webbgränssnitt för chefer. Neo kommer att ersätta Classic i slutet av 2020. Fram till dess uppmuntrar vi användares övergång genom att gradvis stänga av vissa vyer i Classic och länka till motsvarande vy i Neo. Ett transparent lager täcker vyn och ett fönster visas i mitten med en informativ text som länkar till både motsvarande vy i Neo och en relevant hjälpartikel i HelpDocs. När du klickar på länken till Neo öppnas den i en ny webbläsarflik.

Tidslinje

Se tidslinjen för Neo-övergången 2020 för mer information om vad du kan förvänta dig under resten av året.

14 juli - Avtalsmallar

Den 14 juli stänger vi av Avtalsmallar i Classic. Ändringar i avtalsmallarna måste göras från Neo.

Läs mer om Avtalsmallar.

Oroa dig inte, länken som omdirigerar dig till Neo kommer att anpassa sig till din roll så att du ser vad du ville se i Classic.

I mitten av augusti - Avtalslista

Från mitten av augusti, om du går till Personal → Avtal /Tillgänglighet , kommer du att länkas till vyn People i Neo. I den här vyn kan du se varje anställds aktiva avtal i kolumnen "Avtal" . Du kan klicka direkt på avtalet för att se dess detaljer. För att se historiska avtal klickar du på medarbetaren och går till fliken Avtal.

Läs mer om Avtal .

I mitten av september - Lista över anställda

Under Personal → Personal i Classic kommer du att länkas till personlistan i Neo (se bild ovan). Alla förändringar av anställda måste göras från Neo.

Läs mer om Personer.

Oktober - Qmail

Classic's Kommunikation → Qmail / E-post / SMS-vy kommer att länka till Neo, där Qmails kan hanteras från alla vyer genom att klicka på brevikonen längst upp till höger.

Läs mer om Qmail.

November - Dagschema

Dagschemavyn i Classic kommer att länkas till den dagschemavyn i Neo.

Läs mer om Schemavyn.

December - Planerad personal och rapporter & statistik

Vyn Schemalagd personal i Classic kommer att länkas till flerdagarsschemat i Neo.

Läs mer om Schemavyn.

Rapporter & Statistik i Classic kommer att länkas till Analys i Neo.

Läs mer om Analys.

Vi vill att din övergång ska vara så bekväm som möjligt. Läs mer om Gör flytten till Neo .