Audit logboeken Veelgestelde vragen

Updated by Leigh Hutchens

V: Is het mogelijk om auditlogs te bekijken?

A: U kunt auditlogs vinden onder Account > Auditlogs. Klik vervolgens op Aanpassen weergave om de criteria te selecteren waarop u wilt zoeken.

V: Zijn er verschillende soorten auditlogs?

A: Ja, er zijn auditlogs voor dienstenshiftreserveringendienstuitwisselingendienst ontkoppelingen, en dienst ontkoppelingen op een andere unit.

V: Welke groepen kan ik selecteren wanneer ik auditlogs wil bekijken?

A: U kunt elke groep of groepen selecteren waarop u minstens één niet-werknemerrol heeft die minstens leestoegang heeft op een van de machtigingen.

V: Kan ik auditlogs zoeken voor meerdere units?

A: Ja, dat kan.

V: Wat betekent startdatum wanneer ik auditlogs zoek?

A: De datum waarop u zoekt, is de datum waarop de dienst is bijgewerkt.

V: Kan ik auditlogs zoeken in groepsinstellingen?

A: U kunt momenteel geen auditlogs zoeken in groepsinstellingen.

V: Kan ik meer informatie krijgen over de waarschuwingen die managers accepteren?

Je kunt in de shift audit logs informatie vinden over de waarschuwingen die de manager accepteerde toen de shift werd aangemaakt of bewerkt.

Deze informatie maakt de shift audit logs completer en geeft een beter overzicht aan iedereen die zoekt naar audit logs als een van de geconfigureerde regels werd overtreden toen de shift werd aangemaakt of bewerkt. De lijst met geaccepteerde waarschuwingen is zichtbaar in de tabel met auditlogs en in de weergave van de shiftgeschiedenis.

In de onderstaande afbeeldingen kunt u zien hoe deze waarschuwingslijst wordt weergegeven:

Lees meer over het bekijken van auditlogs hier.