Granskningsloggar FAQ

Uppdaterad av Leigh Hutchens

Q: Är det möjligt att visa granskningsloggar?

A: Du kan hitta revisionsloggar under Konto > Granskningsloggar. Klicka sedan på Anpassa vy för att välja de kriterier du vill söka efter.

Q: Finns det olika typer av granskningsloggar?

A: Ja, det finns granskningsloggar för skiftskiftbokningarskiftbytenlediggörande av skift, och skifttilldelning på bortaenhet.

Q: Vilka grupper kan jag välja när jag vill visa granskningssloggar?

A: Du kan välja vilken grupp eller grupper som helst där du har minst en icke-anställd roll som har minst läsrättigheter för någon av behörigheterna.

Q: Kan jag söka efter granskningssloggar för flera enheter?

A: Ja, det kan du.

Q: Vad betyder startdatum när jag söker i granskningsloggarna?

A: Datumet du söker efter är datumet då skiftet uppdaterades.

Q: Kan jag söka efter granskningsloggar i gruppinställningar?

A: För närvarande kan du inte söka efter granskningsloggar i gruppinställningar.

Q: Kan jag få mer information om de varningar som cheferna accepterar?

Du kan hitta information om de varningar som chefen accepterade när arbetspasset skapades eller redigerades i granskningsloggarna för arbetspasset.

Den här informationen gör granskningsloggarna mer kompletta och ger en bättre överblick för alla som söker efter granskningsloggar om någon av de konfigurerade reglerna bröts när skiftet skapades eller redigerades. Listan över accepterade varningar kommer att synas i tabellen för granskningsloggar och i vyn för skifthistorik.

I bilderna nedan kan du se hur denna varningslista visualiseras:

Läs mer om att visa granskningsloggar här.