Versie 0132

Updated by Leigh Hutchens

Releasedatum 20 april 2022

Nieuwe functionaliteit

Werknemer aanvullende velden 1.1

We hebben nieuwe functionaliteit toegevoegd aan de configuraties voor extra velden . U kunt nu handmatig de volgorde van de extra velden definiëren zoals ze moeten verschijnen op de werknemerskaart op het tabblad Personen .

Dit betekent dat u nu de volgorde van deze aangepaste configuraties kunt configureren (te vinden in Personen > Werknemer X > Extra velden ) om een betere groepering mogelijk te maken en om de natuurlijke informatiestroom beter weer te geven.

Indien onaangeroerd, blijven de artikelen alfabetisch gesorteerd. Anders wordt de volgorde die in de configuratie wordt weergegeven, weergegeven op de werknemerskaart.

Beschikbaarheid

Het is tijd voor meer functies met betrekking tot de nieuwe beschikbaarheidsfunctionaliteit! In deze versie geven we de mogelijkheid vrij om een automatische vergrendeling voor beschikbaarheid in te stellen. Quinyx kan ook herinneringen naar werknemers sturen over het indienen van minimaal vereiste beschikbaarheidsuren.

Automatische vergrendeling

Met de automatische vergrendelingsfunctie kunt u een terugkerend patroon voor uw organisatie configureren. Hiermee kunt u binnen een bepaald tijdsbestek de beschikbaarheid van medewerkers ophalen. Vervolgens kunt u de managers (of AI) de tijd geven, zodat ze een planning kunnen maken met beschikbaarheid als factor.

De automatische vergrendelingsfunctie vergrendelt een gedefinieerde periode, zodat werknemers hun ingediende beschikbaarheid gedurende die periode niet kunnen wijzigen. U kunt ook een herinnering instellen over het indienen van de minimaal vereiste beschikbaarheidsuren die moeten worden verzonden voordat de periode wordt vergrendeld.

U kunt de configuratie voor automatisch vergrendelen vinden in Accountinstellingen > Beschikbaarheid > Automatisch vergrendelen :

• Van : Bepaal wanneer de vergrendelingsperiode moet beginnen.
  • To : Bepaal hoe lang de vergrendelingsperiode moet duren.
  • Vergrendelingsdatum : Bepaal wanneer de daadwerkelijke vergrendeling van de geconfigureerde periode moet plaatsvinden.
  • Herinnering verzenden : Bepaal hoeveel dagen voor de vergrendelingsdatum een herinnering naar de werknemers moet worden gestuurd.

Als de automatische vergrendeling is geconfigureerd zoals in de afbeelding hierboven, werkt de functionaliteit zoals hieronder beschreven:

Op 25 april (7 dagen voor de vergrendelingsperiode) vergrendelt Quinyx automatisch de periode tussen 2 mei en twee weken vooruit (van en tot). Op 30 april (2 dagen voor de vergrendelingsdatum) wordt er een herinnering verstuurd naar de medewerkers.

Dit wordt dan in hetzelfde interval herhaald, maar met nieuwe datums volgens de automatische vergrendeling die in de bovenstaande afbeelding is geconfigureerd.

Wanneer de periode is vergrendeld, kunnen werknemers de door hen ingediende beschikbaarheid niet bewerken of verwijderen.
Herinnering

Als de automatische vergrendeling ook is geconfigureerd om een herinnering te sturen naar werknemers die niet hebben voldaan aan de minimaal vereiste beschikbaarheidsuren per week (geconfigureerd in hun overeenkomst), ontvangen ze een herinnering dat ze niet genoeg uren hebben ingediend voor de periode die zal worden vergrendeld. De herinnering komt binnen als Qmail:

De naam van de medewerker, de periode die wordt vergrendeld en wanneer de blokkering plaatsvindt, wordt automatisch door Quinyx opgehaald en in de herinnering opgenomen.

De herinnering wordt om 09:00 uur lokale tijd als Qmail verzonden. Werknemers die nul hebben ingesteld in het veld minimaal vereiste beschikbaarheidsuren per week ontvangen geen herinnering.

Mobiele app - mogelijkheid om uw gecreëerde beschikbaarheid in het schema te zien

In versie 3.16 van de mobiele app kun je, zodra je een beschikbaarheid hebt aangemaakt op het tabblad Beschikbaarheid , deze ook in het schema zien:

Lees hier meer over onze nieuwe beschikbaarheidsfunctionaliteit!

Updates en prestatieverbeteringen

Logische verduidelijking van vertalingen van salarisnamen

In deze release hebben we de logica van de vertaling van namen van salaristypes bijgewerkt. De logica is als volgt:

• Als er een aangepaste naam voor een salaristype is, vertaalt Quinyx deze niet en wordt deze weergegeven zoals ingesteld op (volgens prioriteit):
    • Overeenkomstsjabloon
    • Algemene instelling voor salaristype
  • Als er geen aangepaste naam is ingesteld in de overeenkomstsjabloon of in de algemene instelling voor het salaristype, geeft Quinyx de standaardnaam weer en vertaalt deze volgens de geselecteerde taal in Quinyx.

Stoten

Wanneer een ploegtype wordt bijgewerkt met een kostenplaats en/of project, zal de update ook worden weergegeven in stoten vanaf het moment waarop de update is gemaakt. Dit omvat historische verschuivingen als ze zijn geselecteerd in het datumbereik.

Quinyx onthoudt selecties van statistieken - op accountniveau

Zoals we in de release-opmerkingen van versie 0131 hebben aangegeven, bevatte de wijziging in versie 0131 naar Quinyx, waarbij veel van uw planningsselecties op accountniveau werden onthouden, nog geen statistische selecties. In deze versie hebben we verbeteringen aangebracht zodat Quinyx ook op accountniveau het volgende onthoudt:

Item

Mogelijke opties

Of er wel of geen statistieken worden weergegeven

Weergeven of niet weergeven

Weergavemodus voor statistieken

Samenvatting

Tafel

Grafiek

Geselecteerde variabelen

Elke variabele selectie in elke weergavegroep (kosten/uren/aangepaste weergavegroepen)

Welke weergavegroep (of "tabblad") momenteel wordt weergegeven in het schema, wordt momenteel niet onthouden door Quinyx op accountniveau, maar dankzij uw feedback over dit onderwerp zijn we van plan om verbeteringen aan te brengen!

Updates van ploegendiensten van kostenplaats en project weergegeven in rapporten

Wanneer een ploegtype wordt bijgewerkt met een kostenplaats en/of een project, zal de update niet alleen worden weergegeven in de GUI, maar ook in rapporten die deze informatie bevatten, bijvoorbeeld het rapport Salarisdetails ). Houd er rekening mee dat dit wordt toegepast wanneer u ervoor kiest om ploegen bij te werken op het tabblad Acties in Soorten ploegen en niet door alleen het bewerkte ploegtype op te slaan.

Bugfixes

• Een probleem opgelost dat verschillende totalen voor dezelfde datum produceerde in Planningsstatistieken voor Gewerkte uren, exclusief afwezigheid in de dagelijkse planningsweergave versus de wekelijkse planningsweergave.
  • Een intermitterend en inconsistent probleem opgelost in de planningsweergave waarbij geen werknemers werden weergegeven die een stoot misten, zelfs wanneer het filter Ponsen > Attest > Ontbrekende goedkeuring werknemer was geselecteerd.
  • Een probleem opgelost dat verhinderde dat een afwezigheid uit de planningsweergave werd verwijderd.
  • Er is een probleem opgelost waarbij de statistiek Gewerkte uren werknemer ten onrechte verzuimdiensten telde die waren gemarkeerd als gewerkte uren terwijl diezelfde diensten waren ingesteld om niet te tellen als geplande uren.
  • Een probleem opgelost dat het mogelijk maakte om een afwezigheid te bewerken en een dienst in een vergrendelde periode te verwijderen.
  • Een probleem opgelost in wsdlUpdateTimePunches, dat het antwoord geen gegevens bevatte voor de punchIn- of punchOut- tijd, als de verzonden punchIn-tijd eerder was dan de verzonden punchOut-tijd (bijv. overschrijding van een kalenderdag).
  • Een probleem opgelost met betrekking tot de verkeerde taal die was ingesteld voor automatisch gegenereerde Qmails in de mobiele app.
  • Een probleem opgelost met zowel mobiele als personeelsportalmachtigingen, waarbij de wijziging van het toegangsrecht werd teruggezet naar de oude waarde bij het opslaan.

Nieuwe HelpDocs-artikelen

SOAP API / Webservice-updates

Eindpunten worden verouderd en verwijderd

Er zijn momenteel geen eindpunten afgeschaft en gepland voor verwijdering.

Klik hier om de nieuwe Quinyx WFM Web Service-documentatie te bekijken. U kunt hier nog meer informatie over webservices vinden .
We moedigen al onze klanten aan om gebruik te maken van onze API's om gegevens bij te houden en ervoor te zorgen dat de informatie up-to-date is. Om de schaalbaarheid van onze API's te garanderen en tegelijkertijd ons klanten- en gebruikersbestand uit te breiden, hebben we besloten beperkingen toe te voegen aan het gebruik van onze SOAP API's. Deze beperkingen worden programmatisch afgedwongen, wat betekent dat we een limiet op 10 gelijktijdige oproepen per klant zullen afdwingen. U kunt antwoordcode 429 verwachten als u deze limiet overschrijdt, en het wordt aanbevolen om een backoff-mechanisme voor opnieuw proberen te implementeren om de limiet af te handelen. Houd er rekening mee dat de limiet alleen van toepassing is op SOAP. Bij de overgang van SOAP naar Rest in de komende jaren worden eventuele limieten ingebouwd in de API.

Zorg ervoor dat u deze informatie doorstuurt naar de partij binnen uw bedrijf die verantwoordelijk is voor integraties .

Geef ons je feedback!

We willen graag dat u ons product beoordeelt op G2, de toonaangevende softwarebeoordelingssite waar duizenden gebruikers beoordelingen schrijven over platforms en tools die ze op het werk gebruiken.

Wanneer gebruikers zoals jij reviews schrijven over Quinyx, helpt dit potentiële klanten en gebruikers de waarde van ons product te begrijpen. Dankzij reviews die we tot nu toe hebben ontvangen, zijn we uitgeroepen tot G2's beste HR-software 2022 .

We zouden uw recensie zeer op prijs stellen. Het duurt slechts ongeveer 5 minuten. En... om u te bedanken voor uw tijd, ontvangt u een Visa of Amazon eGift-kaart ter waarde van $ 25 (of gelijkwaardige lokale valuta).

Kies uit de onderstaande opties om het beoordelingsproces te starten: