Waar activeer ik om personeel tussen units te delen?

Updated by Leigh Hutchens

U kunt eenvoudig het delen van werknemers van de ene unit naar de andere eenvoudig toestaan of verbieden door te gaan naar InstellingenEenheden.

• Open de unit waarop u het delen van werknemers wilt activeren
  • Selecteer het tabblad Functionaliteit
  • Vink het vakje Personeel delen tussen eenheden toestaan aan

Deze instelling kan op elke unit worden geactiveerd of gedeactiveerd, zodat u eenvoudig kunt beheren welke eenheden worden gebruikt om werknemers te delen.