Mobiel - instellingenpagina

Updated 1 month ago by Leigh Hutchens

Op onze instellingenpagina hebben we verschillende instellingen en opties:
  • Qmail-meldingen toestaan : deze functie regelt als je pushmeldingen van de Quinyx-app wilt ontvangen wanneer een Qmail automatisch wordt gegenereerd. Een voorbeeld van zo'n push-notificatie is wanneer een dienst aan u is toegewezen of een verlofaanvraag is goedgekeurd.
  • Herinneringen voor tijdstempels inschakelen : deze functie herinnert u eraan dat u moet in- of uitchecken wanneer u uw werkplek binnenkomt of verlaat. U moet de locatietoegang "Altijd" voor de Quinyx-app toestaan om de time punch-herinneringen correct te laten werken.
  • Meldingen inschakelen voor niet-toegewezen diensten die overeenkomen met een interessebericht : Als deze instelling is ingeschakeld, wordt u op de hoogte gebracht wanneer een open dienst wordt gemaakt die overeenkomt met uw interessebericht.
  • Ploegherinneringen inschakelen : je wordt eraan herinnerd voordat je dienst begint. U kunt aangeven hoeveel tijd voor de starttijd van uw dienst u wilt dat de melding wordt gegenereerd.
  • Meldingsbadge voor niet-geattesteerde stoten : er wordt een meldingspunt gegenereerd op de app en de attestpagina wanneer u niet-geattesteerde stoten heeft.

Instellingen voor meldingen beschikbaar als u een managerrol hebt

• Herinneringen voor late punch-in inschakelen : u wordt geïnformeerd wanneer een werknemer te laat is om te werken volgens uw ingestelde waarschuwingstijd.
  • Herinneringen voor late punch-out inschakelen : u wordt geïnformeerd wanneer een medewerker niet binnen de ingestelde waarschuwingstijd na de eindtijd van de dienst heeft uitgeklokt.