Mobiel - Instellingenpagina

Updated 2 weeks ago by Daniel Sjögren

De mobiele app van Quinyx biedt een breed scala aan verschillende instellingen en opties om aan uw mobiele ervaring aan te passen. Om toegang te krijgen tot het tabblad Instellingen in de mobiele app, moet u ervoor zorgen dat u bent aangemeld bij de app en navigeert u vervolgens naar Instellingen helemaal onderaan het zijmenu:

Opties en instellingen op de pagina Instellingen

• Qmail-meldingen toestaan : deze functie bepaalt of u pushmeldingen van de Quinyx-app wilt ontvangen wanneer een Qmail automatisch wordt gegenereerd. Een voorbeeld van zo'n push-notificatie is wanneer een dienst aan u is toegewezen of een afwezigheidsverzoek is goedgekeurd.
  • Herinneringen voor tijdstempels inschakelen : deze functie herinnert u eraan dat u moet in- of uitschakelen wanneer u uw werkplek binnenkomt of verlaat . U moet de locatietoegang "Altijd" voor de Quinyx-app toestaan om de time punch-herinneringen correct te laten werken.
  • Meldingen inschakelen voor niet-toegewezen diensten die overeenkomen met een interessebericht : Als deze instelling is ingeschakeld, wordt u op de hoogte gebracht wanneer een open dienst wordt gemaakt die overeenkomt met uw interessebericht.
  • Ploegherinneringen inschakelen : je wordt eraan herinnerd voordat je dienst begint. U kunt aangeven hoeveel tijd voor de starttijd van uw dienst u wilt dat de melding wordt gegenereerd.
  • Meldingsbadge voor niet-geattesteerde stoten : er wordt een meldingspunt gegenereerd op de app en de attestpagina wanneer u niet-geattesteerde stoten heeft.
  • Instellingen voor meldingen beschikbaar als u een managerrol hebt
    • Herinneringen voor late punch-in inschakelen : u wordt geïnformeerd wanneer een werknemer te laat is om te werken volgens uw ingestelde waarschuwingstijd.
    • Herinneringen voor late punch-out inschakelen : u wordt geïnformeerd wanneer een medewerker niet binnen de ingestelde waarschuwingstijd na de eindtijd van de dienst heeft uitgeklokt.