Mobiel - Instellingen pagina

Updated by Leigh Hutchens

De Quinyx mobiele app biedt een breed scala aan verschillende instellingen en opties om uw mobiele ervaring aan te passen. Om toegang te krijgen tot het tabblad Instellingen in de mobiele app, zorg ervoor dat u bent ingelogd in de app en navigeer vervolgens naar Instellingen onderaan het zijmenu.

Opties en instellingen op de Instellingen pagina

Functionaliteit

Beschrijving

Herinneringen voor klokacties inschakelen

Deze functie herinnert u eraan om in of uit te klokken wanneer u op uw werkplek aankomt of vertrekt. U moet de locatietoegang Altijd toestaan voor de Quinyx app, zodat de herinneringen voor klokacties correct werken.

Qmail meldingen toestaan

Met deze functie kunt u bepalen of u pushmeldingen wilt ontvangen van de Quinyx app wanneer er een Qmail automatisch wordt gegenereerd. Een voorbeeld van zo'n pushmelding is wanneer er een dienst aan u is toegewezen of als een absentieverzoek is goedgekeurd.

Meldingen inschakelen voor niet-toegewezen diensten die overeenkomen met Beschikbaarheid

Quinyx informeert u wanneer er een open dienst wordt gemaakt die overeenkomt met uw Beschikbaarheid. Als deze instelling is ingeschakeld, wordt u telkens op de hoogte gebracht wanneer er een nieuwe niet-toegewezen dienst wordt gemaakt voor een periode waarin u Beschikbaarheid heeft.

Meldingen inschakelen voor niet-toegewezen diensten die overeenkomen met Roostervoorkeur (NoI)

Quinyx informeert u wanneer er een niet-toegewezen dienst wordt gecreëerd die overeenkomt met uw Roostervoorkeur. Als deze instelling is ingeschakeld, ontvangt u een melding telkens wanneer er een nieuwe niet-toegewezen dienst wordt gecreëerd voor een periode waarin u Roostervoorkeur heeft.

Herinneringen voor diensten inschakelen

U kunt specificeren hoeveel tijd van tevoren u de melding wilt ontvangen voor het begin van uw dienst.

Meldingsbadge voor niet-geattesteerde klokacties

Er wordt een meldingspunt weergegeven in de app en op de attestpagina wanneer u niet-geattesteerde klokacties heeft.

Meldingsinstellingen beschikbaar als u een managerrol heeft

De onderstaande instellingen zijn alleen beschikbaar als u een manager bent.

Herinneringen voor te laat inklokken inschakelen

U wordt geïnformeerd wanneer een werknemer te laat op het werk verschijnt volgens de door u ingestelde waarschuwingstijd.

Herinneringen voor te laat uitklokken inschakelen

U wordt geïnformeerd wanneer een werknemer niet uitklokt binnen de ingestelde waarschuwingstijd na het einde van de dienst.

Managerinstellingen

Meldingsinstellingen zijn beschikbaar als u een managerrol heeft

De onderstaande instellingen zijn alleen beschikbaar als u een manager bent.

Herinneringen inschakelen voor te laat inchecken

U wordt op de hoogte gebracht wanneer een werknemer te laat op het werk verschijnt volgens de ingestelde waarschuwingstijd.

Herinneringen inschakelen voor te laat uitchecken

U wordt op de hoogte gebracht wanneer een werknemer niet heeft uitgecheckt binnen de ingestelde waarschuwingstijd na het einde van de dienst.