Versie 389

Updated by Leigh Hutchens

Release datum 2 december 2020

Vergeet niet dat mobiele toegangsrechten nu beschikbaar zijn in Neo. Meer informatie over hoe om het te krijgen up and running voor uw organisatie Lees hier !

Wijzigingen in de releasekalender

Om onze klanten de best mogelijke ondersteuning te bieden voor releases van RC en Production tijdens de kerst- en nieuwjaarsvakantie, hebben we de volgende wijzigingen aangebracht in de releasekalender:

• Core-391 / Neo-98-release naar RC verplaatst van 24 december naar 21 december 2020
  • Core-391 / Neo-98-release voor productie verplaatst van 30 december naar 29 december 2020
  • Core-392 / Neo-99-release op RC van 7 januari tot 4 januari 2021
  • Core-392 / Neo-99-release voor productie onaangeroerd en blijft zoals gepland op 13 januari 2021

Nieuwe functionaliteit

Bekijk de nieuwe functionaliteit in Neo hier !

Updates en prestatieverbeteringen

Minus tijd op laatste dag van menstruatie

De min-tijd wordt nu gegenereerd op de laatste dag van de geselecteerde periode in plaats van de laatste dag in de periode met een punch. Hierdoor kan minus tijd worden gegenereerd binnen de juiste periode, ongeacht de geselecteerde periode binnen de overboeking naar salarisadministratie overeenkomt met de periode van de minus tijdberekening.

In Classic zal een virtuele ploeg de gegenereerde minus tijd "vasthouden":

In Neo zal het zichtbaar zijn op de Tijdkaart in het Salaris type overzicht:

Het wordt ook weerspiegeld in de statistieken met betrekking tot salariskosten voor de dag waarop deze is gegenereerd (laatste dag van de periode). Het wordt niet weergegeven in de TTP-weergave, maar wordt natuurlijk overgebracht naar de loonlijst en is zichtbaar in alle rapporten die vanuit analytics worden gedaan.

Prestatieverbeteringen

• Algemene prestatieverbeteringen bij de verwerking van salaristypes.
  • Algemene prestatieverbeteringen bij het genereren van salarisbestanden.

Bugfixes

• Correctie van ontbrekende werknemers in salarisrapport door middel van “Alleen goedgekeurde tijdstempels”.

API- / webservice-updates

De volgende SOAP API-eindpunten worden stopgezet en verwijderd uit Quinyx WFM medio januari 2021 (gepland voor 2021-01-13)

• 7.3 wsdlGetUserDefinedFields
  • 7.4 wsdlUpdateUserDefinedFields
  • 7.5 wsdlGetUserDefinedFieldValues
  • 7.6 wsdlUpdateUserDefinedValues
  • 7.7 wsdlGetUserDefinedShifts
  • 7.8 wsdlUpdateUserDefinedShifts
  • 5.2 wsdlUpdateCrmCustomers
  • 5.4 wsdlUpdateCrmRoles
  • 5.5 wsdlUpdateCrmOrders
  • 5.6 wsdlGetCrmDecisions

De volgende SOAP API-eindpunten worden stopgezet en verwijderd uit Quinyx WFM augustus 2021. Ze zijn nu al vervangen door REST API-eindpunten voor Neo Forecast. Lees meer over Neo Voorspelling en de verbeterde functionaliteit hier en over de nieuwe REST API's hier .

• 6.2 wsdlGetForecasts
  • 6.3 wsdlUpdateForecasts
  • 6.6 wsdlUpdateForecastV2
  • 6.8 wsdlUpdateForecastsV3
  • 6.4 wsdlGetSalesData
  • 6.9 wsdlGetSalesDataV2
  • 6.7 wsdlGetOptimalStaffing
Klik hier om de nieuwe Quinyx WFM Web Service-documentatie te bekijken. U kunt hier nog meer informatie over webservices vinden .
We moedigen al onze klanten aan om gebruik te maken van onze API's om gegevens te onderhouden en ervoor te zorgen dat de informatie up-to-date is. Om schaalbaarheid van onze API's te garanderen en tegelijkertijd ons klanten- en gebruikersbestand te laten groeien, hebben we besloten beperkingen toe te voegen aan het gebruik van onze SOAP API's. Deze beperkingen worden programmatisch afgedwongen en houden in dat we een limiet van 10 gelijktijdige oproepen per klant afdwingen. U kunt antwoordcode 429 verwachten als u deze limiet overschrijdt, en u wordt aangeraden een mechanisme voor uitstel en opnieuw proberen te implementeren om de limiet af te handelen. We beginnen met het introduceren van de limiet op een hoger niveau, wat geen invloed heeft op het gebruik van klanten op RC voor testdoeleinden binnen de volgende maand en op productie op 14 januari. De limiet van 10 gelijktijdige oproepen wordt ingevoerd op RC 21 januari en op Productie 10 februari Merk op dat de limiet alleen van toepassing is op SOAP. Wanneer u de komende jaren van SOAP naar Rest gaat, worden eventuele limieten in de API ingebouwd. Zorg ervoor dat u deze informatie doorstuurt naar de partij binnen uw bedrijf die verantwoordelijk is voor integraties.