We zouden graag uw feedback over Quinyx

Updated by Leigh Hutchens

We zouden graag willen dat u ons product beoordeelt op G2, de toonaangevende software-beoordelingssite waar duizenden gebruikers beoordelingen schrijven over platforms en tools die ze op het werk gebruiken.

Wanneer gebruikers zoals u beoordelingen schrijven over Quinyx, helpt het potentiële klanten en gebruikers om de waarde van ons product te begrijpen. Dankzij de tot nu toe ontvangen beoordelingen zijn we benoemd tot beste HR-software 2022 van G2.

We zouden uw beoordeling zeer op prijs stellen. Het duurt slechts ongeveer 5 minuten. En... als dank voor uw tijd ontvangt u een Visa- of Amazon eGift-kaart ter waarde van $25 (of de equivalent in de lokale valuta).

Om het beoordelingsproces te starten, kiest u gewoon uit de onderstaande opties: