Frontline Portal - Betrokkenheidsrapporten

Updated by Leigh Hutchens

In het Frontline Portal kunt u een overzicht krijgen van de naleving en betrokkenheid van uw personeelsbestand met de functionaliteit Rapporten. Rapporten zijn onderverdeeld in Naleving en Betrokkenheid. Dit artikel behandelt de functionaliteit van het Betrokkenheidsrapport.

Klik hier om meer te lezen over nalevingsrapporten.

Betrokkenheid

Met de functionaliteit van het Betrokkenheidsrapport kan uw groep gevisualiseerde statistieken krijgen over hoe goed uw personeelsbestand betrokken is bij het platform. U heeft verschillende filteropties om op een gedetailleerd niveau te analyseren en kunt betrokkenheid binnen uw organisatie volgen op basis van daadwerkelijke inloggegevens per dag, aantal inloggegevens per land, of uw gebruikers wel of niet zijn ingelogd, en nog veel meer. Bovendien kunt u verschillende filters combineren om specifieke gegevens te verkrijgen.

U kunt alle verschillende statistieken exporteren als .csv-formaat door over de rechterbovenhoek van elke widget te zweven.

Filteren

Huidige totale gebruikers

Met de functionaliteit van de Betrokkenheidsrapporten kunt u het huidige totale aantal actieve gebruikers in uw organisatie zien.

Datumfilter

Met de datumfilter kunt u de relevante datumbereik selecteren voor uw rapporten om u informatie te tonen. U heeft verschillende opties bij het filteren op data.

U kunt op het kalenderpictogram klikken om de datuminvoer te vervangen door een kalenderfilter.

Werkelijke logins per dag

U kunt de werkelijke logins per dag in de app zien. Standaard worden 28 dagen weergegeven.

Aantal logins per land

Met het aantal logins per land kunt u inzicht krijgen in welke landen binnen uw organisatie het meest gebruikmaken van het platform. Als een land grijs is, zijn er geen gegevens beschikbaar. Bij meer logins wordt het land blauw gekleurd, waarbij een donkerdere tint meer activiteit aangeeft.

Het land van een gebruiker wordt bepaald aan de hand van hun internetverbinding. Gebruikers die verbinding maken via een bedrijfsnetwerk of VPN kunnen mogelijk onjuiste resultaten opleveren.
Gebruikers ingelogd / niet ingelogd (maximaal 28 dagen)

Met deze functionaliteit kunt u visualiseren hoeveel gebruik er is gemaakt van het platform gedurende maximaal 28 dagen. U kunt uiteraard ook een kleiner datumbereik selecteren indien gewenst.

Rapporten downloaden

U kunt uw rapporten eenvoudig downloaden in PowerPoint- of PDF-formaat.

Alle Frontline Portal-klanten die de module Rapporten gebruiken, kunnen rapporten downloaden.

PowerPoint-rapport

PDF

Zowel de betrokkenheids- als de nalevingsrapporten worden gedownload in hetzelfde bestand.
Wilt u meer weten over rapporten? Klik hier om meer te lezen over betrokkenheidsrapporten.