Apparaten

Updated by Daniel Sjögren

Schrijftoestemming is vereist om apparaten te kunnen zien en autoriseren.

U kunt een lijst bekijken van elke apparaatsleutel die is gekoppeld aan verschillende mobiele apparaten. Deze apparaatsleutels worden gebruikt als een unieke identificatie om ervoor te zorgen dat mobiele klokacties alleen worden uitgevoerd op de toegewezen telefoon.

Om apparaten te bekijken:

1. Ga naar Groepsinstellingen.
  2. Onder Toegangsrechten, klik op Apparaten.
  3. Bekijk de lijst met werknemers in uw groep en hun apparaten.

U ziet vijf kolommen:

• Badgenummer: Het badgenummer van de werknemer.
  • Naam: De voornaam en achternaam van de werknemer.
  • Apparaatsleutel: Dit is de unieke sleutel van het mobiele apparaat van de werknemer. Een werknemer kan meerdere apparaten hebben.
  • Geautoriseerd: Om een apparaat te autoriseren, klikt u op het selectievakje aan de rechterkant. Het selectievakje wordt blauw met een wit vinkje, wat aangeeft dat het apparaat is geautoriseerd.
  • Prullenbakpictogram: U kunt apparaatsleutels verwijderen door op het prullenbakpictogram te klikken.
Klik op de blauwe kolomkoppen om te sorteren op de naam van een kolom. U kunt de naam van de werknemer of het badgenummer zoeken in het zoekveld.

Als de lijst met apparaten veel werknemers bevat, worden ze weergegeven op meerdere pagina's. U kunt dit zien in de rechterbovenhoek met een nummer voor de pagina waar u zich bevindt, en één nummer dat aangeeft hoeveel pagina's er zijn. Klik op de pijlen om tussen de pagina's te navigeren.