Apparaten

Updated 5/10/21 by Leigh Hutchens

Onder Groepsinstellingen > Toegangsrechten > Apparaten kunnen gebruikers een lijst bekijken van elke apparaatsleutel, gekoppeld aan verschillende mobiele apparaten.

Deze apparaatsleutels worden gebruikt als een unieke identificatie om ervoor te zorgen dat mobiele stoten alleen worden gedaan door de toegewezen telefoon.

Om dit te doen:

• Navigeer naar Groepsinstellingen.
  • Klik op Apparaten.
  • De lijst met medewerkers in uw groep en hun apparaten wordt weergegeven:

U ziet nu vier kolommen:

• Badgenummer : Het badgenummer van de medewerker.
  • Naam : De voornaam en achternaam van de werknemer.
  • Apparaatsleutel : De unieke sleutel van het mobiele apparaat van de medewerker.
  • Geautoriseerd : Geeft aan of het apparaat geautoriseerd is of niet.
  • Prullenbakpictogram : U kunt apparaatsleutels verwijderen met behulp van het prullenbakpictogram helemaal rechts.

De kolommen die zijn gemarkeerd met blauwe kleur kunnen worden gesorteerd door erop te klikken.

U kunt de lijst doorzoeken op badgenummer of naam door iets in het zoekveld te typen.

Om één apparaat te autoriseren, klikt u in het selectievakje aan de rechterkant. Het selectievakje wordt nu blauw met een wit vinkje om aan te geven dat het apparaat is geautoriseerd.

Als de lijst veel medewerkers bevat, verdelen we deze over verschillende pagina's. Dat wordt in de rechterbovenhoek aangegeven met een nummer voor de pagina waar u zich bevindt en een nummer dat aangeeft hoeveel pagina's er zijn. Klik op de pijlen om tussen de pagina's te navigeren.

Om alle apparaten die zichtbaar zijn op de pagina te autoriseren, klikt u op het selectievakje naast de geautoriseerde tekst in de koptekst. Alle selectievakjes worden dan blauw met een wit vinkje om aan te geven dat alle apparaten geautoriseerd zijn.

Instellingen - Schrijven is de vereiste toestemming om apparaten te kunnen autoriseren en de lijst te kunnen bekijken.