Tags vervolgweergave

Updated by Leigh Hutchens

Om gegevens en resultaten voor specifieke tags op te volgen, ga naar Analytics > Tag opvolgweergave.

1. Klik op Zoeken
  2. Voer de van-datum in voor de periode die u wilt onderzoeken
  3. Selecteer de tot-datum
  4. Selecteer al tags
  5. Zoek naar tags met behulp van vrije tekst zoeken op Tag namen
  6. Het is mogelijk om een andere tag te selecteren die relevant is voor uw zoekopdracht
  7. Klik op Laden wanneer u klaar bent met het selecteren van tags
  8. De geselecteerde periode zal worden weergegeven
    1. (9) De lijst met geselecteerde tags
    2. (10) Een datumbereik waarvoor de tag geldig is, indien gedefinieerd op een tag
    3. (11) Budget in uren voor de geselecteerde periode, indien ingesteld op een tag
    4. (12) Gegevens, zoals hieronder uitgelegd:

Tags opvolgen
  • Kolom 1 - Planningd uren en Geplande vs. budget uren in de geselecteerde periode.
    • Het budget wordt berekend op basis van de "Periode" waarden voor de tag, en het geselecteerde datumbereik voor de opvolgperiode.
    • Over-geplande uren vs. budgeturen worden in het rood weergegeven.
  • Kolom 2 en 3 - Van de geplande uren, hoeveel zijn toegewezen en hoeveel zijn niet toegewezen aan werknemers.
  • Kolom 4 - Geklokte uren, geklokte uren vs gebudgetteerde uren, en geklokte uren vs. geplande uren.
    • Klokacties die meer zijn dan het begrote of geplande aantal uren worden weergegeven in het rood.
Een ontbrekende waarde wordt weergegeven met een streepje.