Quinyx WFM Mobiel 3.20

Updated by Johannes Nordman

Zoekbalk in Qmail

In deze versie hebben we een zoekbalk geïmplementeerd waar onze gebruikers kunnen zoeken naar Qmail s die een bepaald woord bevatten.

Toegangsrecht voor het verzenden van Qmail

We hebben nu een toegangsrecht voor de actie Qmail verzenden.

Algemene verbeteringen aan Qmail s

We hebben verschillende kleinere verbeteringen aangebracht in onze Qmail logica:

• We hebben het uiterlijk van URL-links verbeterd en klikbaar gemaakt
  • We hebben de manier verbeterd waarop we de inhoud van Qmail s weergeven wanneer u antwoordt

Aanvullende verbeteringen

• Bugfixes
  • Prestatieverbeteringen