Employee email is not unique

Updated by Leigh Hutchens

Wanneer een e-mailadres al geregistreerd is in Quinyx, ontvangt u een foutmelding "Werknemer e-mail is niet uniek".

Als dit gebeurt, kunt u het oplossen door een van de volgende stappen te volgen:

1. Gebruik een ander e-mailadres.
  2. Vraag de werknemer om contact op te nemen met zijn/haar vorige werkgever om het e-mailadres op het bestaande gebruikersaccount te wijzigen.
  3. Als de werknemer een e-mailaccount heeft van Google, Yahoo of Hotmail, kan "+(iets bijvoorbeeld 123)" handmatig aan het e-mailadres worden toegevoegd om het uniek te maken in Quinyx. Er wordt dan een account aangemaakt voor die werknemer en ze kunnen inloggen op Quinyx met dat nieuwe e-mailadres, maar ze ontvangen nog steeds e-mails zoals wachtwoordherstellingsverzoeken en Qmails op hun echte e-mailadres.

Voorbeeld: "anders.johansson+123@happyworkforce.com" zou de Quinyx gebruikersnaam zijn om het uniek te maken, maar ze zouden nog steeds e-mails ontvangen op hun oorspronkelijke e-mail "anders.johansson@happyworkforce.com".