E-mail werknemer is niet uniek

Updated 28/12/20 by Leigh Hutchens

Als er al een e-mailadres is geregistreerd in Quinyx, ontvang je een foutmelding "E-mail werknemer is niet uniek".

Als dit gebeurt, kunt u het oplossen door een van de onderstaande stappen te volgen:

1. Gebruik een ander e-mailadres.
  2. Vraag de werknemer om contact op te nemen met zijn / haar eerdere werkgever om het e-mailadres op het bestaande gebruikersaccount te wijzigen.
  3. Als de medewerker een e-mailaccount van Google, Yahoo of Hotmail heeft, wordt automatisch "+ (something)" aan het e-mailadres toegevoegd om het uniek te maken. Voor die medewerker wordt een account aangemaakt en deze kan inloggen met bijvoorbeeld "anders.johansson+test@happyworkforce.com" en e-mails worden nog steeds afgeleverd op "anders.johannson@happyworkforce.com".