Hoe voeg ik een webagenda toe aan Google Agenda?

Updated by Daniel Sjögren

Dit is een stapsgewijze beschrijving van hoe u de Quinyx webkalenderlink kunt toevoegen aan de Google Agenda-app op uw telefoon.

1. Open de Quinyx-app
  2. Ga naar Mijn Pagina en klik op Webkalender om naar het scherm Webkalender te gaan (Mijn Pagina > Webkalender).
  3. Als u dit nog niet hebt gedaan, klikt u op Webkalenderlink genereren. Ga naar de onderkant van de pagina en klik op Toevoegen aan Google Agenda.
  4. Log in op Google Agenda op de webpagina en zodra u bent ingelogd, wordt het bericht weergegeven (u moet de link toevoegen via een webpagina, omdat dit niet wordt ondersteund in de mobiele app)
  5. Wanneer u wordt gevraagd om de kalender toe te voegen, selecteert u Ja.
  6. Open de Google Agenda-app op uw telefoon.
  7. Klik linksboven op Menu.
  8. Klik op Instellingen.
  9. Klik op de naam van de zojuist toegevoegde kalender. Als u de kalender niet ziet staan, klikt u op Meer weergeven.
  10. Zorg ervoor dat Synchroniseren bovenaan de pagina is ingeschakeld (blauw).
Het kan even duren voordat uw gebeurtenissen worden weergegeven nadat u de synchronisatie hebt ingeschakeld.
U kunt meer lezen over het oplossen van synchronisatieproblemen met de Google Agenda-app. hier.