Frontline Portal - Het kiezen van het publiek voor uw bronnen

Updated by Daniel Sjögren

Of u nu bronnen zoals formulieren, taken of verhalen maakt, u moet uw beoogde doelgroep selecteren.

Wanneer u op het icoon linksboven hebt geklikt en hebt geselecteerd of u een verhaal, taak of formulier wilt maken, wordt u uiteindelijk naar het gedetailleerde overzicht geleid waar u de instellingen van de bron kunt configureren.

In het gedetailleerde overzicht is er een veld genaamd Doelgroep. Door te klikken op het + icoon binnen het doelgroepveld kunt u uw doelgroep selecteren.

U kunt een doelgroep kiezen door winkels en groepen te selecteren, of door specifieke personen te selecteren.

Of u nu winkels, groepen of personen selecteert, u heeft de mogelijkheid om dit te wijzigen in de doelgroepselector als u dat wilt.

Winkels, groepen of personen selecteren in de doelgroepselector

U kunt selecteren of u alle winkels, afzonderlijke winkels, hele groepen of individuen wilt toevoegen als uw doelgroep, afhankelijk van het type bron dat u maakt. Wanneer u klaar bent, klikt u op Opslaan in de rechteronderhoek en u bent klaar om te gaan!

Zodra u klaar bent met het instellen van uw bron(nen), drukt u op Nu verzenden.

Een aangepaste distributielijst maken

Bij het selecteren van uw doelgroep kunt u ervoor kiezen om deze op te slaan in een aangepaste distributielijst. Dit is vooral handig als u weet dat u regelmatig bronnen zult maken met dezelfde doelgroep.

Om een aangepaste distributielijst te maken:

1. Selecteer uw doelgroep in de doelgroepkiezer.
  2. Wanneer u klaar bent, selecteert u Lijst maken.
  3. Voer de naam van uw lijst in en druk op Opslaan.

Klik op een van de onderwerpen om meer te weten te komen over hoe u kunt maken Taken, Verhalen, of Formulieren.