Invoergegevens

Updated by Leigh Hutchens

Prognose-invoergegevens zijn wat de personeelsbehoeften stimuleert. Verschillende kunnen worden geconfigureerd om het personeelsbestand in Quinyx te stimuleren op basis van de behoeften van uw organisatie.

Om invoergegevens toe te voegen, moet de moduleprognose geactiveerd zijn voor uw organisatie en moet u de rol van accountmanager hebben
  • Van Optimalisatie-instellningen > Instellningen voor variabelen.
  • Klik op Toevoegen.

Naam

Dit is de naam van de invoergegevens, bijvoorbeeld de driver die u wilt gebruiken. Bijvoorbeeld. Netto-omzet incl. Btw als dat de gegevens zijn die u gebruikt voor deze driver.

Resolutie

U kiest hier op welke resolutie u opstuurt of gebruikt uw gegevens op het laagste niveau. Als u één waarde per uur opstuurt, kiest u 60 min. Als je per 15 minuten opstuurt, kies dan voor 15 min.

De resolutie kan op een later tijdstip niet worden gewijzigd, dus zorg ervoor dat u hier een waarde toevoegt die overeenkomt met de granulariteit van de gegevens die u gaat uploaden

Omschrijving

Dit is de beschrijving voor de invoergegevens om deze gemakkelijk te kunnen identificeren in de invoergegevenslijst als u meerdere invoergegevens heeft.

Type

Dit is het type van de invoervariabele en voor configuratiegebruik en statistisch gebruik in analyses moet het juiste type worden gebruikt dat overeenkomt met uw stuurprogramma. Netto-omzet incl. Btw moet bijvoorbeeld worden gekoppeld aan netto-omzet, terwijl bruto-omzet incl. TIP bruto-omzet moet zijn.

Achtervoegsel

Momenteel niet gebruikt, maar zal in toekomstige weergaven valuta of iets dergelijks weergeven.

Externe ID

Dit is de externe ID voor de invoergegevens. Dit is een van de items die een integrator nodig heeft om de juiste gegevens te uploaden naar de juiste invoergegevens in Quinyx. In het datawarehouse voor het POS-systeem (point of sales) is het corresponderende nummer voor Netto-omzet incl btw bijvoorbeeld P3201. Dat nummer moet dan worden ingevoerd als de externe ID.

Nadat u invoergegevens heeft toegevoegd die overeenkomen met de gegevens die u naar Quinyx verzendt, kunt u doorgaan met het configureren of bewerken van uw prognoseconfiguratie op accountmanagerniveau.