All-in-one login voor alleen Frontline Portal gebruikers

Updated by Daniel Sjögren

Voor gebruikers op het Quinyx All-in-one platform (AIO) die alleen de Frontline Portal gebruiken, en niet Workforce Management (WFM), hier is het inlogproces.

1. Gebruiker logt in Quinyx hier zoals gewoonlijk:
  1. Gebruiker wordt direct naar de Frontline Portal homepage geleid:
  1. Die gebruikers die User Management rechten hebben gekregen, kunnen navigeren naar Quinyx WFM via het Instellingen Tandwiel > Gebruikersbeheer.

De volgende gebruikersbeheer rechten moeten beschikbaar worden gemaakt in de Quinyx Manager Portal > Accountinstellingen > Rolbeheer > [voeg rol in] > Rol bewerken:

• Schrijftoegang voor de Personen hoofdtoestemming
  • Schrijftoegang tot minstens een van de Personen sub-toestemmingen
  1. De gebruiker wordt dan naar het Quinyx WFM Personen tabblad geleid.
  1. Hier kunnen ze gebruikersdetails bijwerken, d.w.z. de naam, e-mailadres, wachtwoord etc. van een gebruiker. Dit wordt gedaan door de gebruiker te selecteren wiens gegevens ze willen wijzigen, hun informatie bij te werken en vervolgens Opslaan te selecteren.
  1. Om terug te navigeren naar de Frontline Portal, moet de gebruiker Profiel > Schakel over naar Frontline Portal selecteren.
  1. Klaar!