Frontline Portal - Het instellen van uw profiel.

Updated by Leigh Hutchens

Pas uw account aan. De profielpagina stelt u in staat om een profielfoto (avatar) toe te voegen en in te stellen hoe uw naam wordt weergegeven.

• Om uw profielfoto en contactgegevens toe te voegen of te wijzigen, klikt u op het Instellingen icoon linksboven op het scherm:

• Klik op Profiel.

• Om uw avatar in te stellen, klikt u op het afbeelding toevoegen icoon.

• Selecteer een afbeelding vanaf uw computer.
  • Om te wijzigen hoe uw naam wordt weergegeven, update de informatie in de velden "Voornaam" en "Achternaam".
  • Klik op Opslaan