Frontline Portal - Maak een Story

Updated by Daniel Sjögren

U kunt story maken en gebruiken om gebruikers een duidelijk overzicht te geven van dingen die ik moet weten.

Aan de slag

U kunt een nieuw story maken door te klikken op het + icoon in de header.

• Kies Story.
  • U wordt gevraagd om uw story een naam te geven. U kunt dit later indien gewenst nog wijzigen.

Omslagafbeelding

Voeg een omslagafbeelding toe om uw story op te laten vallen in het dashboard.

Belangrijk

Indien nodig of nuttig, kunt u het story markeren als belangrijk.

Beschrijving

Voer een beschrijving in. Gebruik dit om het story gedetailleerd uit te leggen. U kunt uw beschrijving opmaken en het volgende doen:

• Tekstgrootte en -kleur wijzigen
  • Links toevoegen
  • Afbeeldingen invoegen
  • Video's insluiten (vanuit een .mp4-bestand of vanuit een YouTube/Vimeo-link)

Bijlagen

Voeg bijlagen toe om uw story te ondersteunen. U kunt hier de meeste bestandstypen toevoegen, maar als u afbeeldingen of meerpagina's tellende PDF-bestanden toevoegt, kunnen de ontvangers deze bestanden bekijken binnen het story zonder ze te hoeven downloaden.

Categorie

U kunt een categorie toevoegen aan uw story.

Start- en einddatums

U kunt een start- en einddatum instellen voor het story.

Dit verhaal vastzetten

Hoofdkantoorteams en teamleiders op locatie kunnen inhoud promoten om ervoor te zorgen dat belangrijke informatie wordt gelezen door alle relevante medewerkers en altijd beschikbaar is op een prominente plek in de applicatie. Inhoud kan voor een bepaalde periode worden vastgezet bovenaan het lanceerplatform (startpagina) van de gebruiker. Vastgezette inhoud blijft op de startpagina van een winkel/gebruiker staan, zelfs nadat deze door die winkel/gebruiker is gelezen.

Community Chat

Als u wilt dat het publiek de mogelijkheid heeft om te discussiëren over het story dat u deelt, zorg er dan voor dat u Community Chat inschakelt.

Publiek

Kies met wie het story moet worden gedeeld. Hieronder staan de vermelde methoden voor het selecteren van ontvangers waaruit u kunt kiezen:

• Specifieke groepen: Door deze methode te selecteren, kunt u zoeken naar specifieke groepen binnen uw organisatie en alleen die groepen toevoegen aan uw publiek.
  • Op groepstype: Door deze methode te selecteren, kunt u alle groepen van het gewenste type selecteren die zich bevinden binnen en onder uw gekozen niveau in de organisatie als ontvangers. Bijvoorbeeld, het stelt u in staat om alle winkelgroepen binnen een specifieke regio te selecteren.
  • Op winkel: Deze modus werkt als "Selecteren op groepstype", maar met een vereenvoudigde stap: het kiest automatisch het taakgroepstype en brengt u direct naar de hiërarchie voor groepsselectie.
  • Op roletype: Door deze methode te selecteren, kunt u een roletype kiezen en vervolgens een groep binnen uw organisatie selecteren. Hiermee worden alle rollen van het gewenste type geselecteerd die zich bevinden binnen en onder uw gekozen niveau in de organisatie. Bijvoorbeeld, het stelt u in staat om alle managers binnen een specifieke regio te selecteren.
  • Toevoegen vanuit opgeslagen doelgroepen: Deze modus stelt u in staat om ontvangers toe te voegen vanuit bestaande opgeslagen doelgroepen. Het voegt ook de ontvangers toe zonder de bijbehorende instellingen toe te voegen, wat betekent dat uw huidige instellingen voor uw doelgroep behouden blijven.

U kunt in één oogopslag zien welke winkels of groepen toegang hebben tot dit story.

De doelgroep kan indien nodig worden bewerkt nadat deze is gepubliceerd.

Tip! U hoeft nu geen doelgroep te kiezen. Als u dit leeg laat, vindt u dit story terug in uw concepten voor wanneer u klaar bent om het af te maken en te verzenden.

Verzenddatum/tijd

Zodra alle noodzakelijke kenmerken van het story zijn ingesteld, klikt u op Nu verzenden om het verhaal naar de geselecteerde doelgroep te verzenden.

Tip! U kunt op elk moment opslaan als concept en later terugkeren naar het story.
Tip! Als u denkt dat u in de toekomst vergelijkbare verhalen moet verzenden, kunt u uw werk opslaan als een sjabloon.