Mobiel - Uw tijd goedkeuren

Updated by Daniel Sjögren

U kunt uw vorige klokacties goedkeuren (attesteren) en bekijken in de mobiele app of het werknemersportaal.

1. Selecteer Attest.
  1. Vorige klokacties worden wekelijks weergegeven. Scroll om de verschillende periodes te bekijken. Om een klokactie goed te keuren, selecteert u de cirkel aan de rechterkant zodat deze groen wordt en aangevinkt. De tijdsperiode in de attestweergave wordt bepaald door de planningperiode die is ingesteld in de overeenkomst van de gebruiker. Als gebruiker in de attestweergave kunt u een hele periode in één keer goedkeuren als u dat wilt.