Versie 0119

Updated by Leigh Hutchens

Aankomende functionaliteit

Aanstaande wijziging in Schemastatistieken

We ontwikkelen momenteel functionaliteit om weergavegroepen te maken in Planningsstatistieken, vergelijkbaar met de functionaliteit die we al hebben ondersteund op het tabblad Prognose. Hiermee kunt u selecteren welke variabelen u wilt weergeven in Planningsstatistieken, Dashboard en Prognoseoverzicht, en kunt u verschillende gegevenstypen en variabelen in één grafiek groeperen.

Deze extra flexibiliteit betekent dat wanneer deze functionaliteit wordt vrijgegeven, gebruikers weergavegroepen moeten instellen om te definiëren welke gegevens toegankelijk zijn in Schedule Statistics voordat ze variabelen kunnen zien in Schedule Statics, inclusief optimale personeelsberekeningen . Dit moet worden gedaan door iemand met toegang tot Accountinstellingen > Variabele-instellingen . We zullen meer informatie geven over hoe dit kan worden geconfigureerd dichter bij de release.

Nieuwe functionaliteit

Releasedatum 26 oktober 2021

Parttime afwezigheid

In deze release hebben we een nieuwe manier toegevoegd om diensten te splitsen tijdens een parttime afwezigheid wanneer een werknemer meerdere diensten per dag heeft. Het is nu mogelijk om die diensten per dag te splitsen in plaats van per dienst.

Verdeeld per dag

In het onderstaande voorbeeld tellen we een deeltijdverzuim op voor een medewerker die op drie dagen twee diensten per dag heeft:

Wanneer je een afwezigheid toevoegt en een deeltijdpercentage invoert, krijg je nu een nieuwe optie Per dag splitsen te zien :

Als je ervoor hebt gekozen om de diensten per dag te splitsen, worden deze opties weergegeven in de vervolgkeuzelijst waar je selecteert wat er met de diensten moet gebeuren:

Houd het begin van de dag :De afwezigheid wordt aan het einde van de dag opgeteld bij de diensten op basis van het geselecteerde percentage.

Einde van de dag behouden : De afwezigheid wordt opgeteld bij de ploegen aan het begin van de dag op basis van het geselecteerde percentage.

Zodra je een van de bovenstaande opties hebt geselecteerd en opgeslagen, wordt de afwezigheid toegevoegd en wordt je dienst dienovereenkomstig gesplitst:

Bij het selecteren van splitsing per dag is het niet mogelijk om verschillende acties voor verschillende dagen te kiezen. Alle dagen worden gelijk verdeeld.
Bij het selecteren van splitsing per dienst, zal Quinyx de dienst op dezelfde manier splitsen als voor deze release.

Updates en prestatieverbeteringen

We hebben een verbetering aangebracht om te voorkomen dat dubbele diensten worden aangemaakt bij het verwijderen van een afwezigheid.

Bugfixes

• Er is een probleem opgelost waarbij de foutmelding "U kunt de thuiseenheid niet wijzigen" werd weergegeven bij een poging om de thuiseenheid te wijzigen bij een lokale manager die de personeelscategorie had ingesteld op personeel.
  • Een probleem opgelost dat bij gebruik van UTC +02:00 verhinderde dat een medewerker een rol kreeg nadat de medewerker was aangemaakt als de rol op dezelfde dag of later dan de startdatum werd toegevoegd.
  • Een probleem opgelost dat de verkeerde salarissoort op de Tijdkaart genereerde met meerdere handmatige regels in combinatie met "Vervang alle salarissoorten incl. UT".
  • Een probleem opgelost dat de waarschuwing "Kan overlapt verlof niet vervangen" veroorzaakte bij het vervangen van een oude afwezigheid door een nieuwe.
  • Er is een probleem opgelost waarbij een tijdstempel tags verloor wanneer een deel van de dag afwezigheid werd toegevoegd.
  • Een probleem opgelost waarbij maandelijks betaalde werknemers in het salarisbestand werden weergegeven voor afwezigheden die alleen per uur betaalde werknemers hadden moeten omvatten.
  • Een probleem opgelost waarbij een salaristype niet werd gecreëerd door een feestdagregel wanneer 'Vrij tijd' als parameter was geselecteerd.
  • Een probleem opgelost dat een afwezigheidsschema verbond met de verkeerde afspraak.
  • Een probleem met het rapport Ponsuren opgelost waarbij de nominale uren twee decimalen werden weergegeven wanneer groeperen op datum was geselecteerd, maar wanneer groeperen op geselecteerde periode werd gekozen, werden de nominale uren niet weergegeven met decimalen.
  • Een probleem met de zomertijd opgelost in het basisschema dat ervoor zorgde dat ploegen die middernacht overschreden, een uur kregen.
  • Een filterprobleem opgelost dat ervoor zorgde dat de taak niet correct werd gefilterd toen de taak werd geselecteerd voor "Werknemer heeft".
  • Een filterprobleem opgelost dat ervoor zorgde dat ploegen en stoten werden verwijderd uit de planningsweergave wanneer ponsgroepering was uitgeschakeld.

Steun

We streven er altijd naar om uw ondersteuningsverzoeken zo nauwkeurig en snel mogelijk af te handelen. U kunt uw verzoeken altijd indienen in het Engels, Zweeds, Deens, Fins, Noors en Duits. Houd er rekening mee dat Engelse ondersteuningsverzoeken meestal een snellere reactietijd hebben , aangezien al onze ondersteuningsmedewerkers Engels spreken, terwijl andere talen mogelijk beperkt zijn tot alleen specifieke agenten. Lees ons HelpDocs-artikel voor meer informatie.

Nieuwe HelpDocs-artikelen

API-documentatie

REST API/webservice-updates

Geen op dit moment.

SOAP API / webservice-updates

Geen op dit moment.

Eindpunten worden verouderd en verwijderd

De volgende SOAP API-eindpunten worden stopgezet en verwijderd uit Quinyx WFM november 2021. Ze zijn momenteel niet in gebruik en zijn niet relevant voor de huidige versie van Quinyx WFM.

• wsdlGetUnassignedShifts
  • wsdlInsertTimeRecords
Klik hier om de nieuwe Quinyx WFM Web Service-documentatie te bekijken. U kunt hier nog meer informatie over webservices vinden .
We moedigen al onze klanten aan om gebruik te maken van onze API's om gegevens bij te houden en ervoor te zorgen dat de informatie up-to-date is. Om de schaalbaarheid van onze API's te garanderen en tegelijkertijd ons klanten- en gebruikersbestand uit te breiden, hebben we besloten beperkingen toe te voegen aan het gebruik van onze SOAP API's. Deze beperkingen worden programmatisch afgedwongen en dat betekent dat we een limiet voor gelijktijdige oproepen per klant tot 10 zullen afdwingen. U kunt antwoordcode 429 verwachten als u deze limiet overschrijdt en het wordt aanbevolen om een backoff-mechanisme voor opnieuw proberen te implementeren om de limiet af te handelen. Houd er rekening mee dat de limiet alleen van toepassing is op SOAP. Wanneer u de komende jaren van SOAP naar Rest gaat, worden eventuele limieten in de API ingebouwd. Zorg ervoor dat u deze informatie doorstuurt naar de partij binnen uw bedrijf die verantwoordelijk is voor integraties.