Frontline Portal - Een map delen met specifieke personen of rollen

Updated by Leigh Hutchens

fields to filter the people you want to share the folder with. Er kunnen gelegenheden zijn waarbij een map alleen toegankelijk moet zijn voor een selecte groep individuen of rollen (in plaats van hele groepen of winkels).

Bijvoorbeeld:

De map Human Resources moet alleen beschikbaar zijn voor winkelmanagers en niet voor winkelmedewerkers.

Ik wil de 'Project X' map delen met John & Jane maar niet met mijn andere HQ collega's.

Hier is hoe u mappen op deze manier kunt delen in Frontline Portal:

1. Klik op de + knop en kies Map.
  2. Wanneer u wordt gevraagd naar de naam van uw nieuwe map, vink dan het vakje Maak dit privé aan.
U kunt de map niet openbaar maken nadat u Maak dit privé heeft geselecteerd. Privé mappen en hun inhoud zijn alleen zichtbaar voor u en iedereen met wie u ze deelt. Bestanden kunnen er niet in worden verplaatst; ze moeten rechtstreeks naar de map worden geüpload.
Hint: Het oogicoon op de map is een snelle visuele identificatie voor privé gedeelde mappen.
  1. Nadat u de nieuwe map heeft gemaakt, klik op de map om de personen te selecteren die u toegang wilt geven tot deze map.
Hint! u kunt de Rol en Locatie velden gebruiken om de personen te filteren met wie u de map wilt delen filters samen met de Selecteer Alles knop om uw distributielijst op te bouwen
Tip! Andere personen in uw groep hebben niet automatisch toegang tot deze map, u moet deze map expliciet delen met de personen in uw groep die toegang nodig hebben