Optimale personeelsbezetting configureren

Updated by Daniel Sjögren

Om een optimale personeelsbezetting in Quinyx te zien, moet u eerst de volgende items hebben geconfigureerd:

Optimale personeelsbezetting bekijken

U kunt nu naar Planning navigeren en op het pictogram Statistieken klikken.

Hierdoor wordt het statistiekenpaneel onder aan de pagina ingeschakeld, waar u uw weergavegroepen kunt weergeven en individuele variabelen zoals optimale personeelsbezetting kunt in-/uitschakelen.

Optimale personeelsbezetting wordt zowel in tabel- als grafiekformaat weergegeven.

Prognose grafiek en tabellen

U kunt Optimal Headcount ook bekijken in de Forecast-grafiek en -tabellen op het tabblad Forecast. U kunt de visualisatie van optimale headcount-variabelen inschakelen door ze toe te voegen aan de juiste weergavegroepen en de visualisatie voor Forecast aan te zetten.