Bekijk, voeg toe, bewerk en archiveer kostenplaatsen

Updated 11/3/21 by Leigh Hutchens

U kunt kostenplaatsen inzien, aanmaken en bijwerken.

Bekijk kostenplaatsen

Om een lijst van alle bestaande kostenplaatsen te zien, navigeert u naar de accountinstellingen en klikt u op "Kostenplaatsen" onder het kopje "Tags & kostendragers" in het menu aan de linkerkant.

Er wordt een nieuwe pagina geopend en u ziet een lijst met alle bestaande kostenplaatsen.

U kunt de volgende kolommen bekijken:

• Naam : Naam van de kostenplaats.
  • Referentie : referentie van de kostenplaats.
  • Laatst gewijzigd : datum en tijd waarop de kostenplaats voor het laatst is gewijzigd.
  • Webpunch : of de kostenplaats zichtbaar is in Webpunch.
  • Acties : Klik om de kostenplaats te bewerken of te archiveren.

Het is mogelijk om de lijst te sorteren op naam, referentie of laatst gewijzigd.

Zoeken

Je ziet nu een zoekbalk bovenaan de kostenplaats- en projectpagina's:

Terwijl u begint met het typen van uw zoekwoord, wordt de lijst verkleind en wordt het zoekresultaat geel gemarkeerd:

Paginering

Quinyx toont nu 100 items per pagina voor kostenplaatsen en projecten. Als u meer dan 100 items heeft, ziet u het aantal pagina's in de rechterbovenhoek en kunt u de pijlen gebruiken om tussen pagina's te springen:

Voeg kostenplaatsen toe

U kunt nieuwe kostenplaatsen toevoegen door op de groene knop "Kostenplaats toevoegen" te klikken. Er verschijnt een nieuwe pop-up en u kunt beginnen met het toevoegen van nieuwe kostenplaatsen.

• Naam : voer een naam in voor de kostenplaats.
  • Referentie : voer een referentie in voor de kostenplaats.
  • Weergeven in Webpunch : Selecteer of de kostenplaats zichtbaar moet zijn in Webpunch.

U heeft twee mogelijkheden:

• Opslaan en sluiten : de pop-up wordt gesloten en u ziet een succesbericht in de rechterbovenhoek met de mededeling dat de kostenplaats is opgeslagen.
  • Meer toevoegen : De kostenplaats wordt opgeslagen en direct in de lijst met kostenplaatsen weergegeven. U krijgt een melding met een succesbericht in de pop-up die aangeeft dat de kostenplaats is toegevoegd. U kunt doorgaan met het toevoegen van meer kostenplaatsen door de bovenstaande stappen te herhalen.
 Om kostenplaatsen toe te voegen, heeft u schrijftoegang nodig in de functiegroep Accountinstellingen. Als u alleen leestoegang heeft, kunt u de lijst met alle kostenplaatsen zien, maar kunt u deze niet toevoegen of bewerken.

Bewerk kostenplaatsen

Om een bestaande kostenplaats te bewerken, klikt u op het penpictogram onder "Acties". Er verschijnt een nieuwe pop-up waarin u de naam, referentie en of de kostenplaats zichtbaar moet zijn in Webpunch kunt wijzigen.

Klik op opslaan als u klaar bent met uw wijzigingen. De pop-up wordt gesloten en u ziet een succesbericht in de rechterbovenhoek met de melding dat de wijzigingen zijn opgeslagen.

Om kostenplaatsen te bewerken, heeft u schrijftoegang nodig in de functiegroep Accountinstellingen. Als u alleen leestoegang heeft, kunt u de lijst met alle kostenplaatsen zien, maar kunt u deze niet toevoegen of bewerken.

Archiveer kostenplaatsen

Als een kostenplaats niet meer wordt gebruikt, is het mogelijk deze te archiveren. Hierdoor wordt de kostenplaats verborgen in alle keuzemenu's in de applicatie en in de lijst met kostenplaatsen onder accountinstellingen.

Klik op het archieficoon onder acties, en de kostenplaats verdwijnt uit de lijst.

Om eerder gearchiveerde kostenplaatsen te bekijken, klikt u op het menu met drie stippen in de rechterbovenhoek en klikt u op "Bekijk gearchiveerde kostenplaatsen selecteren". De gearchiveerde kostenplaatsen worden vervolgens in de lijst weergegeven. Ze worden grijs weergegeven en het archiefpictogram wordt gekruist, zodat u gemakkelijk kunt zien welke kostenplaatsen zijn gearchiveerd.

Om de kostenplaats uit het archief te halen, klikt u op het archiefsymbool en de kostenplaats wordt weer actief.

Als u de gearchiveerde kostenplaatsen niet langer in de lijst wilt zien, gaat u opnieuw naar het menu met drie stippen en selecteert u "Gearchiveerde kostenplaatsen verbergen".

Door een kostenplaats te archiveren, wordt het onmogelijk om de kostenplaats voor nieuwe afroepschema's te selecteren. Alle bestaande schema-items behouden echter hun verbinding met de kostenplaats. Als u bijvoorbeeld een kostenplaats op een ploegensoort heeft ingesteld en u later die kostenplaats archiveert, is deze nog steeds verbonden met de ploegensoort. Als u echter een nieuw ploegentype aanmaakt, is het niet mogelijk om de gearchiveerde kostenplaats te selecteren.