Versie 388

Updated by Leigh Hutchens

Release datum 18 november 2020

Belangrijke informatie over de afzender van uitgaande e-mail

We hebben de optie voor het gebruik van het e-mailadres van de gebruiker verwijderd . Dit is om ervoor te zorgen dat werknemers e-mails ontvangen en om te voldoen aan moderne e-mailsystemen.

We hebben dit om meerdere redenen gedaan, maar vooral vanwege de feedback die we van gebruikers hebben gekregen dat hun werknemers geen e-mails hebben ontvangen. Toen we dit onderzochten, ontdekten we dat dit in bijna al deze gevallen het resultaat was van het feit dat de e-mailprovider van de gebruiker het bericht / de berichten als spam markeerde in hun filters, zelfs voordat ze de ontvanger bereikten.

Deze wijziging vindt plaats in deze release. Uw bedrijf hoeft niets te doen met betrekking tot de configuratie binnen het systeem.

Wijzigingen in de releasekalender

Om onze klanten de best mogelijke ondersteuning te bieden voor releases van RC en Production tijdens de kerst- en nieuwjaarsvakantie, hebben we de volgende wijzigingen aangebracht in de releasekalender:

• Core-391 / Neo-98-release naar RC verplaatst van 24 december naar 21 december 2020
  • Core-391 / Neo-98-release voor productie verplaatst van 30 december naar 29 december 2020
  • Core-392 / Neo-99-release op RC van 7 januari tot 4 januari 2021
  • Core-392 / Neo-99-release voor productie onaangeroerd en blijft zoals gepland op 13 januari 2021

Updates en prestatieverbeteringen

• Veldkaartnummer is uitgebreid tot 255 tekens.

Bugfixes

• Correctie van de regel voor feestdagen die geen overuren oplevert midden op de dag wanneer de regel "Gewoon salaris voor geplande uren ontbreekt punch" wordt gebruikt.
  • Correctie op goedkeuring verlofaanvraag werkt in sommige gevallen niet voor lokale manager in de mobiele applicatie.

API- / webservice-updates

• Nieuw eindpunt wsdlGetBaseScheduleRolledoutHours gemaakt om te kunnen zien hoeveel uren zijn uitgerold voor een specifiek basisschema gedurende een geselecteerde tijd en werknemer

De volgende SOAP API-eindpunten worden stopgezet en verwijderd uit Quinyx WFM medio januari 2021 (gepland voor 2021-01-13)

• 7.3 wsdlGetUserDefinedFields
  • 7.4 wsdlUpdateUserDefinedFields
  • 7.5 wsdlGetUserDefinedFieldValues
  • 7.6 wsdlUpdateUserDefinedValues
  • 7.7 wsdlGetUserDefinedShifts
  • 7.8 wsdlUpdateUserDefinedShifts
  • 5.2 wsdlUpdateCrmCustomers
  • 5.4 wsdlUpdateCrmRoles
  • 5.5 wsdlUpdateCrmOrders
  • 5.6 wsdlGetCrmDecisions

De volgende SOAP API-eindpunten worden stopgezet en verwijderd uit Quinyx WFM augustus 2021. Ze zijn nu al vervangen door REST API-eindpunten voor Neo Forecast. Lees meer over Neo Voorspelling en de verbeterde functionaliteit hier en over de nieuwe REST API's hier .

• 6.2 wsdlGetForecasts
  • 6.3 wsdlUpdateForecasts
  • 6.6 wsdlUpdateForecastV2
  • 6.8 wsdlUpdateForecastsV3
  • 6.4 wsdlGetSalesData
  • 6.9 wsdlGetSalesDataV2
  • 6.7 wsdlGetOptimalStaffing
Klik hier om de nieuwe Quinyx WFM Web Service-documentatie te bekijken. U kunt hier nog meer informatie over webservices vinden .
We moedigen al onze klanten aan om gebruik te maken van onze API's om gegevens te onderhouden en ervoor te zorgen dat de informatie up-to-date is. Om schaalbaarheid van onze API's te garanderen en tegelijkertijd ons klanten- en gebruikersbestand te laten groeien, hebben we besloten beperkingen toe te voegen aan het gebruik van onze SOAP API's. Deze beperkingen worden programmatisch afgedwongen en houden in dat we een limiet van 10 gelijktijdige oproepen per klant afdwingen. U kunt antwoordcode 429 verwachten als u deze limiet overschrijdt, en u wordt aangeraden een mechanisme voor uitstel en opnieuw proberen te implementeren om de limiet af te handelen. We beginnen met het introduceren van de limiet op een hoger niveau, wat geen invloed heeft op het gebruik van klanten op RC voor testdoeleinden binnen de volgende maand en op productie op 14 januari. De limiet van 10 gelijktijdige oproepen wordt ingevoerd op RC 21 januari en op Productie 10 februari Merk op dat de limiet alleen van toepassing is op SOAP. Wanneer u de komende jaren van SOAP naar Rest gaat, worden eventuele limieten in de API ingebouwd. Zorg ervoor dat u deze informatie doorstuurt naar de partij binnen uw bedrijf die verantwoordelijk is voor integraties.