Frontline Portal - Stories dashboard

Updated by Daniel Sjögren

Om het Stories-dashboard te bekijken, klikt u op Stories en u ziet alle stories. Op het niveau van de maker ziet u alle stories en op het niveau van de winkel/groep ziet u alle verhalen die met u zijn gedeeld.

Feed

Als u op Feed klikt, wordt het venster Collecties aan de rechterkant van het scherm geopend.

Als maker ziet u de volgende opties in het menu Collecties:

Feed: Dit zijn alle stories in uw dashboard.

Concepten: U kunt uw concepten zien, evenals concepten van andere makers, zodat u kunt samenwerken.

Gepland: U kunt een verhaal zien dat is gemaakt en gepubliceerd met een toekomstige datum.

Verzonden: U kunt alle verhalen zien die al zijn verzonden.

Gearchiveerd: U kunt alle gearchiveerde verhalen zien.

Filters

U kunt filteren op prioriteitsniveau, verschillende tags of publicatiedata bij het zoeken naar een specifiek verhaal.

Tip: Klik op om meer te weten te komen over het maken van een story hier.