Mobiel - Qmail

Updated by Daniel Sjögren

Denk aan Qmail als een Quinyx in-app e-mailsysteem. In het Qmail-tabblad vindt u alle Qmails die naar u zijn verzonden en die u naar collega's heeft verzonden. De Qmails die u ontvangt, kunnen zowel automatisch gegenereerde berichten zijn over wijzigingen in de diensttijd, nieuwe diensten die aan u zijn toegewezen, updates van verlofaanvragen, als persoonlijke Qmails die door uw manager zijn verzonden.

U kunt Qmails naar collega's binnen uw organisatie sturen. Om een Qmail te sturen, drukt u op het envelop/+ icoon in het Qmail-tabblad.

U ziet een melding in het Qmail-tabblad wanneer u een nieuwe Qmail ontvangt.

Elke Qmail die naar u wordt verzonden, genereert een pushmelding als u Qmail-meldingen toestaat op de instellingen pagina van de app.

Zoekbalk

In de zoekbalk kunt u zoeken naar Qmails die een bepaald woord bevatten.

Qmails markeren als gelezen & verwijderen

Je kunt een of meerdere Qmails in je inbox als gelezen markeren of verwijderen.

iOS: Klik in de Qmail-weergave van de mobiele app op Bewerken in de rechterbovenhoek om naar de selectieweergave te gaan. Klik onderaan het scherm op het enveloppictogram om als gelezen te markeren en op het prullenbakpictogram om de Qmail(s) te verwijderen.

Android: Houd in de Qmail-weergave van de mobiele app je vinger op een Qmail om de selectieweergave te openen. Klik onderaan het scherm op het enveloppictogram om als gelezen te markeren en op het prullenbakpictogram om de Qmail(s) te verwijderen.

Geautomatiseerde labeling van Qmails

Als u op zoek bent naar een specifieke Qmail in uw inbox, kunt u filteren op een specifiek label om alleen Qmails te zien die aan dat label zijn gekoppeld. Elke Qmail die u ontvangt, krijgt automatisch een van de volgende labels:

• Absentie gebeurtenissen (bijvoorbeeld, een goedgekeurde vakantieaanvraag)
  • Gebeurtenissen in de planning (bijvoorbeeld gewijzigde starttijd voor een van uw aankomende diensten)
  • Dienstwissels & Dienstreserveringen (bijvoorbeeld een goedgekeurd verzoek voor een dienstwissel).
  • Pulse & Badges (gebeurtenissen gerelateerd aan pulse & badges)
  • Directe Qmails (directe Qmails van uw collega's en managers)
  • Beschikbaarheid (gebeurtenissen en updates gerelateerd aan beschikbaarheid)

Lees meer over 'pushmeldingen'.