Mobiel - Qmail

Updated 9 hours ago by Leigh Hutchens

Op het tabblad Qmail vindt u alle Qmails die naar u zijn verzonden en naar collega's zijn verzonden. De Qmails die u ontvangt, kunnen zowel automatisch gegenereerde Qmails zijn met betrekking tot wijzigingen in de diensttijd, nieuwe diensten die aan u zijn toegewezen of updates van de verloftoepassing, als persoonlijke Qmails die door uw manager zijn verzonden.

Elke Qmail die naar u wordt verzonden, genereert een pushmelding als u "Qmail-meldingen toestaan" op de pagina "Instellingen" van de app. U kunt Qmails in bulk bijwerken als u op "Bewerken" in de rechterbovenhoek klikt, en u kunt meerdere Qmails tegelijk verwijderen en als gelezen markeren.

Als u problemen heeft met pushmeldingen, lees dan hier meer.

Houd er rekening mee dat u lang op een Qmail moet drukken om naar de bewerkingsmodus in Android te gaan.