Mobiel - Qmail

Updated 2 months ago by Leigh Hutchens

Zie Qmail als een Quinyx in-app e-mailsysteem. Op het tabblad Qmail vindt u alle Qmails die naar u zijn verzonden en naar collega's zijn verzonden. De Qmails die u ontvangt, kunnen zowel automatisch gegenereerde berichten zijn met betrekking tot wijzigingen in de diensttijd, nieuwe diensten die aan u zijn toegewezen, updates van de verloftoepassing, als ook persoonlijke Qmails die door uw manager zijn verzonden.

U kunt Qmails sturen naar collega's binnen uw organisatie. Om een Qmail te verzenden, drukt u op het pictogram envelop/+ op het tabblad Qmail.

U ziet een melding in het Qmail-tabblad wanneer u een nieuwe Qmail ontvangt.

Elke Qmail die naar u wordt verzonden, genereert een pushmelding als u Qmail-meldingen toestaat op de instellingenpagina van de app.

Lees meer over push notificaties .