Kan ik verschillende toegangsmogelijkheden instellen voor de mobiele app en de personeelsportal?

Updated by Daniel Sjögren

V: Is het mogelijk om de toegang tot de mobiele app uit te schakelen?

A: Om de toegang tot de mobiele app uit te schakelen, moet u alle toegangsrechten voor de mobiele app en het personeelsportal uitschakelen voor die personeelscategorie.

Is het mogelijk om bepaalde gebruikers te verhinderen om in te loggen op de mobiele app?

A: Het is mogelijk om bepaalde gebruikers te verhinderen om in te loggen op de mobiele app. Dit kan worden gedaan door hun account handmatig te vergrendelen. Ga hiervoor naar de sectie "Status" in de details van Personen, vink het selectievakje voor vergrendeld aan en sla de pagina Personen details op. Het hangslotpictogram verschijnt en de gebruiker kan niet langer inloggen. U kunt meer informatie vinden over hoe u dit kunt doen hier.

Is het mogelijk om bepaalde gebruikers te verhinderen om in te loggen op de mobiele app, maar hen nog steeds toegang te geven tot het personeelsportal?

A: Nee, door de toegang tot de mobiele app uit te schakelen, schakelt u ook de toegang tot het personeelsportal uit. Dit komt doordat de toegangsrechten in hun huidige vorm met elkaar verbonden zijn.

Lees meer over toegangsrechten voor de mobiele app en het personeelsportal hier.