Webpunch-instellingen

Updated 3 weeks ago by Daniel Sjögren

Er zijn verschillende manieren om uw Webpunch-instellingen gemakkelijk te configureren, afhankelijk van de behoeften en vereisten van uw organisatie.

Om de instellingen van Webpunch te configureren, moet u een accountmanagerrol hebben met toegang tot Accountinstellingen en Webpunch > Webpunch-instellingen.

WebPunch-instellingen

Instellingsitem

Functie

Ponsoverzicht

Geeft een overzicht van de diensten en stoten van alle andere medewerkers voor die dag.

Afwezigheidstype

Hiermee kan de gebruiker het afwezigheidstype definiëren bij het in- of uitschakelen.

Afwezigheid pop-up

Stelt de gebruiker in staat om het afwezigheidstype te definiëren bij laat inbellen.

Camera toestaan in Webpunch

Hiermee kan de camera op het apparaat een foto maken bij het in- of uitprikken.

Handmatig ponsen

Hiermee kan de gebruiker aanvullende details voor de pons toevoegen of bewerken.

• Afwezigheidstype

Hiermee kan de gebruiker het afwezigheidstype definiëren bij het in- of uitschakelen.

• kostenplaats

Hiermee kan de gebruiker de kostenplaats die aan de pons is gekoppeld, bewerken.

• Project

Hiermee kan de gebruiker het project dat aan de pons is gekoppeld, bewerken.

• Verschuiving

Stelt de gebruiker in staat om de dienst die aan de punch is gekoppeld, te bewerken.

• Opmerking

Hiermee kan de gebruiker de opmerking die bij de pons hoort, bewerken.

Na een tijdje

Hiermee kan de gebruiker de overuren die aan de stoot zijn gekoppeld, bewerken.

• Overwerktype selectie

Hiermee kan de gebruiker bepalen hoe de overwerkvergoeding moet worden gebruikt wanneer daarom wordt gevraagd.

Geen shift pop-up

Schakelt een secundaire bevestigingspop-up in voor gebruikers die zonder dienst inbellen.

Toon kaartnummer

Toont het kaartnummer dat aan de kaart is gekoppeld bij het in- of uitponsen.

Opmerkingenvak

Hiermee kan de gebruiker een opmerking toevoegen bij het in- of uitprikken.

Numpad

Schakelt het numerieke toetsenbord in het inlogscherm van Webpunch in.

Qmail

Geeft de gebruiker toegang tot Qmail bij het in- of uitprikken.

Zelfbediening

Geeft een overzicht van de Time Trackers van alle andere medewerkers en geavanceerde details.

Als u de subconfiguraties voor Punch Manually hebt ingeschakeld en geconfigureerd, worden deze instellingen niet opgeslagen als u deze uitschakelt. Dit betekent dat als u punch handmatig opnieuw inschakelt, ze terugkeren naar de standaardwaarden en dat u de instellingen voor elk van de configuraties opnieuw moet configureren.
Lees hier over het gebruik van de camerafunctionaliteit bij het in- of uitponsen .

Rechten

Afhankelijk van de ingestelde rechten worden bepaalde functies in Webpunch getoond, bewerkbaar etc.

Geen toegang: Staat geen toegang toe tot gespecificeerde functionaliteit binnen de Webpunch-interface.

Niet zichtbaar

Alleen-lezen toegang: Staat alleen-lezen toegang toe tot gespecificeerde functionaliteit binnen de Webpunch-interface.

Schrijftoegang: geeft schrijftoegang tot gespecificeerde functionaliteit binnen de Webpunch-interface.

schrijftoegang