Webpunch-instellingen

Updated by Daniel Sjögren

Er zijn verschillende manieren om uw Webpunch-instellingen eenvoudig te configureren, afhankelijk van de behoeften en vereisten van uw organisatie.

Om de instellingen van Webpunch te configureren, moet u een Accountmanager rol hebben met toegang tot Accountinstellingen > Webpunch > Webpunch-instellingen.

Webpunch-functionaliteit

Hieronder vindt u een volledige lijst van alle configureerbare Webpunch-functionaliteiten in Quinyx.

Instelling

Functie

Klokoverzicht

Biedt een overzicht van alle diensten en klokacties van andere werknemers voor die dag.

Absentiepop-up

Hiermee kan de gebruiker het type absentie definiëren bij het te laat in- of uitklokken.

Camera toestaan in Webpunch

Hiermee wordt de camera op het apparaat ingeschakeld om een foto te maken bij het in- of uitklokken.

Handmatig klokken

Hiermee kan de gebruiker aanvullende gegevens toevoegen of bewerken voor de klokactie.

• Absentietype

Hiermee kan de gebruiker het type absentie definiëren bij het in- of uitklokken.

• Opmerking

Hiermee kan de gebruiker de opmerking bewerken die is gekoppeld aan de klokactie.

• Kostenplaats

Hiermee kan de gebruiker de kostenplaats bewerken die is gekoppeld aan de klokactie.

• Project

Hiermee kan de gebruiker het project bewerken geassocieerd met de klokactie.

• Dienst

Staat de gebruiker toe de dienst te bewerken die geassocieerd is met de klokactie.

Overwerk

Staat de gebruiker toe het overwerk te bewerken dat geassocieerd is met de klokactie.

• Selectie overwerktype

Staat de gebruiker toe te definiëren hoe de overwerkcompensatie te gebruiken wanneer daarom wordt gevraagd.

Geen dienst pop-up

Activeert een secundaire bevestigingspop-up voor gebruikers die inloggen zonder een dienst.

Toon kaartnummer

Toont het kaartnummer dat geassocieerd is met de kaart bij het in- of uitklokken.

Commentaarvak

Staat de gebruiker toe een opmerking toe te voegen bij het in- of uitklokken.

Numpad

Activeert het numerieke toetsenbord op het Webpunch inlogscherm.

Qmail

Staat de gebruiker toe Qmail te benaderen bij het in- of uitklokken.

Zelfbediening

Activeert een overzicht van alle tijdtrackers van andere werknemers en geavanceerde details.

Als u de subconfiguraties voor Handmatig Klokken heeft ingeschakeld en geconfigureerd, zullen deze instellingen niet worden opgeslagen als u deze uitschakelt. Dit betekent dat als u handmatig klokken opnieuw inschakelt, ze zullen terugkeren naar de standaard en u de instellingen voor elk van de configuraties opnieuw moet configureren.
Lees meer over het gebruik van de cameramogelijkheid bij het in- of uitklokken hier.

Toestemmingen

Afhankelijk van de ingestelde toestemmingen worden bepaalde functies in Webpunch weergegeven, bewerkbaar, enz.

Geen toegang: Hiermee wordt geen toegang verleend tot de gespecificeerde functionaliteit binnen de Webpunch-interface.

not-visible

Alleen-lezen toegang: Hiermee wordt alleen-lezen toegang verleend tot de gespecificeerde functionaliteit binnen de Webpunch-interface.

Schrijftoegang: Hiermee wordt schrijftoegang verleend tot de gespecificeerde functionaliteit binnen de Webpunch-interface.

write-access
Klik hier hier om meer te lezen over Webpunch en de functies ervan. Voor veelgestelde vragen met betrekking tot Webpunch, lees meer hier. Op zoek naar probleemoplossing? Lees meer hier.