Mobiel - ik kan mijn collega's niet zien werken?

Updated by Leigh Hutchens

Als je de diensten van je collega's niet kunt zien, komt dit niet door een bug in de mobiele app, maar door je rolconfiguratie in de instellingen van de organisatie waar je voor werkt. Waarschijnlijk gebeurt dit omdat je geen rol hebt in de units/secties waar de diensten die je niet kunt zien zich bevinden.

Als je een specifieke unit of sectie niet kunt zien in de filter en bepaalde niet-toegewezen diensten niet ziet, is dit ook waarschijnlijk omdat je geen rol hebt in de units/secties waar deze diensten zich bevinden.

Om dit op te lossen, vraag je manager om een rol voor je aan te maken in de units/secties waarin je de roosters van je collega's wilt zien en zorg ervoor dat de diensten altijd worden gepland in de juiste units en secties.