Frontline Portal - Vergeten wachtwoord

Updated by Leigh Hutchens

Iedereen doet het! Er zijn tegenwoordig zoveel wachtwoorden om te onthouden, dat ze heel gemakkelijk vergeten kunnen worden. Of misschien bent u nieuw op het platform en stelt u uw wachtwoord voor de allereerste keer in. Hoe dan ook, u hoeft uw beheerder niet om hulp te vragen; we hebben een eenvoudig te gebruiken functie direct op het inlogscherm.

Onderaan het inlogpaneel staat een link Vergeten uw wachtwoord? Klik hierop om een scherm weer te geven waarin u wordt gevraagd om uw e-mailadres. Dit is het e-mailadres dat is gekoppeld aan uw account.

U ontvangt vervolgens binnen 5-10 minuten een e-mail van het platform. Controleer alstublieft uw spammap als u geen e-mail van het systeem heeft ontvangen.

Klik op de link U kunt hier uw wachtwoord opnieuw instellen in de e-mail.

Maak een nieuw wachtwoord aan en zorg ervoor dat u de adviezen van het wachtwoordbeleid opvolgt. (De adviezen kunnen verschillen van de hierboven getoonde informatie) en voer vervolgens het wachtwoord opnieuw in ter bevestiging. Klik daarna op enter.