Hoe kan ik webagenda activeren?

Updated 20/1/21 by Johannes Nordman

Deze functionaliteit is vandaag beschikbaar, de webkalender maakt het mogelijk om geplande diensten, afwezigheid en niet-toegewezen diensten te exporteren naar uw privéagenda op uw telefoon. Als u naar "MyPage" -> "Webkalender" gaat, kunt u een link maken en kopiëren die u in uw telefoonkalender invoegt en uw Quinyx-planning in uw telefoonkalender integreren. Als je een iPhone hebt, kun je op "toevoegen aan agenda" klikken en de items die je hebt geselecteerd om in de webagenda op te nemen, worden automatisch in je iPhone-agenda geïntegreerd.

Als u "Webkalender" niet kunt zien, moet deze functie worden geactiveerd door uw werkgever.