Mobiel - Hoe kan ik Web Calendar activeren?

Updated by Daniel Sjögren

De webkalender maakt het mogelijk om geplande diensten, absenties en niet-toegewezen diensten te exporteren naar uw privékalender op uw telefoon.

1. In de Quinyx-app, ga naar MijnPagina.

1. Selecteer Webkalender.

1. Tik op Genereren om een link te maken die u kunt kopiëren en invoegen in uw telefoonkalender.
Als u een iPhone heeft, kunt u op "Toevoegen aan kalender" klikken en de items die u hebt geselecteerd om op te nemen in de Webkalender worden automatisch geïntegreerd in uw iPhone-kalender.
Als u "Webkalender" niet kunt zien, moet deze functie worden geactiveerd door uw werkgever.