Nieuw bij Frontline Portal? Begin hier!

Updated by Leigh Hutchens

Frontline Portal is een AI-aangedreven workforce management software die de complexe taken van personeelsplanning, tijdregistratie, communicatie, budgettering en prognoses eenvoudig maakt. We stellen een nieuwe standaard voor de detailhandel met taakbeheer en communicatie waarmee u naleving en productiviteit kunt maximaliseren en retentie kunt verhogen. Informeer en machtig uw frontline personeel binnen één digitaal platform.

Welkom bij HelpDocs, onze Frontline Portal kennisbank! Hier vindt u allerlei informatie over Frontline Portal en onze Quinyx web app en mobiele app.

Bekijk onze interactieve tutorials hieronder om het in actie te zien!

Bekijk onze tutorial over hoe taaksamenwerking in de mobiele app werkt.

Wilt u meer weten over het gebruik van de Quinyx web app en mobiele app?