Veelgestelde vragen over talen

Updated by Daniel Sjögren

V: Kan ik de taal wijzigen in de Quinyx-webapp?

A: Ja, dat kan. Navigeer gewoon naar het instellingen dropdown-menu en klik op de weergegeven taal. U kunt vervolgens de taal selecteren die u wilt dat Quinyx weergeeft.

V: Welke talen ondersteunt de Quinyx-webapp?

A: De Quinyx-webapp ondersteunt momenteel de volgende talen:

• Vereenvoudigd Chinees
  • Deens
  • Nederlands
  • Engels (CA)
  • Engels (VK)
  • Engels (VS)
  • Ests
  • Fins
  • Frans
  • Frans (CA)
  • Duits
  • Italiaans
  • Japans
  • Koreaans
  • Lets
  • Litouws
  • Noors
  • Pools
  • Portugees
  • Russisch
  • Spaans
  • Zweeds
V: Welke talen ondersteunt de Quinyx mobiele app?

A: De Quinyx mobiele app ondersteunt momenteel de volgende talen:

• Vereenvoudigd Chinees
  • Traditioneel Chinees (Hong Kong)
  • Tsjechisch
  • Deens
  • Nederlands
  • Engels (CA)
  • Engels (VK)
  • Engels (VS)
  • Ests
  • Fins
  • Frans
  • Frans (CA)
  • Duits
  • Grieks
  • Italiaans
  • Japans
  • Koreaans
  • Lets
  • Litouws
  • Noors
  • Pools
  • Portugees
  • Spaans
  • Zweeds
  • Thais
  • Turks
V: Hoe verander ik de taal in de Quinyx mobiele app?

A: De taal in de mobiele applicatie is gebaseerd op de taalinstellingen van uw apparaat. Dit betekent dat als u Engels als uw voorkeurstaal op uw apparaat gebruikt, de Quinyx mobiele app ook in het Engels wordt weergegeven.

V: Welke taal wordt gebruikt in de mobiele app als de taal van het apparaat niet wordt ondersteund?

A: Engels wordt gebruikt als terugvaltaal als de taal van het apparaat niet wordt ondersteund in de mobiele app.

V: Is er een manier om de taal van de welkomstmail te wijzigen?

A: De logica controleert eerst de taal die is ingesteld voor de werknemer in de mobiele app, en als er geen taal is ingesteld, wordt de e-mail verzonden op basis van de taal die is ingesteld op de unit. In het geval van de welkomstmail heeft de werknemer nog nooit ingelogd op de app, dus wordt er gekeken naar de taal die is ingesteld op de unitkaart.

V: Als ik een rapport maak, is het dan in de taal die ik gebruik in Quinyx?

A: Ja, dat is het geval.

V: Wat bepaalt in welke taal een Qmail wordt verzonden?

A: Als er een taal is ingesteld voor MijnPagina in de mobiele app, zal Qmail een Qmail verzenden in de taal van de ontvanger. Anders wordt er rekening gehouden met de taal die is ingesteld op de unit.

V: Kan ik de taal in Webpunch wijzigen?

A: Ja, dat kan! Druk gewoon op het tandwiel-icoon in de linkerbenedenhoek en u heeft de mogelijkheid om een taal te selecteren.

How did we do?