Versie 0116

Updated by Leigh Hutchens

Releasedatum 8 september 2021

Nieuwe functionaliteit

Mobiel

We ondersteunen nu de functie " Bestaande stoot splitsen bij taaktoevoeging" in de mobiele apps. Als de instelling is ingesteld op waar, worden bestaande stoten in het verleden gesplitst als een taak aan hun dienst wordt toegevoegd. Dit geldt voor alle rapportagemodi. De pons wordt alleen gesplitst als deze volledig overlapt met de nieuwe taak, dat wil zeggen dat dezelfde pons zich onder de begin- en eindtijd van de taak moet bevinden om een splitsing te laten plaatsvinden. Houd er rekening mee dat de punch niet automatisch wordt aangepast als u, nadat u de taak hebt toegevoegd en opgeslagen, bijvoorbeeld de eindtijd van de taak wijzigt en opnieuw opslaat. Als de instelling is ingesteld op false, is geen van bovenstaande van toepassing.

Asociale perioden

Met deze release hebben we ondersteuning toegevoegd voor het beheren van niet-sociale tijdsperiodeconfiguraties.

Onsociale tijdsperioden toevoegen, bewerken en verwijderen

In Accountinstellingen > Overeenkomsten > Niet-sociale perioden kunt u verschillende niet-sociale perioden volledig configureren.

Voor meer informatie over het werken met asociale tijdsperioden, kunt u hier alle details vinden .

Schema en basisschema

Kleurcodering overeenkomst in knopinfo voor metrische gegevens

Voor consistentie in het hele product hebben we de kleurcodering in de tooltip voor werknemersstatistieken gewijzigd, zodat de belangrijkste overeenkomsten de kleurcode marineblauw/donkerblauw hebben en de niet-hoofd/secundaire overeenkomsten de kleurcode lichtblauw/turkoois.

Deze wijziging is van toepassing op zowel het schema als het basisschema.

Wijziging van Daybreak voor statistieken in basisschema

Voor consistentie tussen het schema en het basisschema wijzigen we welk ochtendgloren wordt overwogen in de werknemersstatistieken (voor geselecteerd / schema / saldo) in het basisschema. Vanaf deze release kijken we nu naar de Tijdsonderbreking* in zowel Schema als Basisschema om het aanbreken van de dag te bepalen.

*Met "Time-daybreak" bedoelen we het daybreak-veld in Agreement < Geavanceerde instellingscategorieën < Time < Rules for time punching < Daybreak.
Functie voor shifts updaten om pauzes te overwegen

Quinyx houdt nu rekening met pauzes bij het gebruik van de functie Update shifts.

Zorg ervoor dat wanneer de optie "Ploegentijden" is geselecteerd in de vervolgkeuzelijst "Selecteer wat u wilt bijwerken" voor een ploegtype waarbij pauze(s) zijn bijgewerkt, de pauze(s) dienovereenkomstig worden bijgewerkt voor bestaande ploegen.

Deze wijziging is van toepassing op zowel het schema als het basisschema.

Updates en prestatieverbeteringen

Nieuwe inlogpagina

We hopen dat je de nieuwe inlogpagina leuk vindt, dat vinden we zeker!

Het herontwerp zal ons in staat stellen om in de toekomst gebruiksvriendelijkere inlogervaringen te krijgen als het gaat om SSO en MFA.

Kop- en voettekst van Qmail naar e-mail

Om onze veiligheid te verbeteren, hebben we een kleinere wijziging aangebracht in het formaat van doorgestuurde Qmails. Alle Qmails die door een andere gebruiker naar de e-mail van een gebruiker worden doorgestuurd, worden opgemaakt met een koptekst en een voettekst om onderscheid te maken tussen door het systeem gegenereerde Qmails en die van andere gebruikers.

Bugfixes

• Er is een probleem opgelost waarbij SSO-aanmelding niet werkte als een eenmalig wachtwoord was ingesteld.
  • Een probleem met een planningsrapport opgelost waardoor een afwezigheid op een eenheid werd geplaatst in plaats van een sectie waardoor ze in het rapport werden opgenomen, zelfs als ze waren uitgefilterd.
  • Een ponsurenrapport opgelost dat ervoor zorgde dat tijdstoten die niet in de geselecteerde periode waren opgenomen in het rapport.
  • Een probleem met het kostenrapport van de planning opgelost dat niet alle geselecteerde maanden omvatte.
  • Een Time Tracker-probleem opgelost dat geen transacties bevatte die binnen het geselecteerde datumbereik vielen.
  • Een probleem opgelost dat onjuiste, niet-overeenkomende samenvattingen van Time Tracker-saldi in verschillende weergaven produceerde.
  • Een probleem opgelost waardoor de goedkeuring van het salaristype in de Tijdkaart niet kon worden verwijderd.
  • Een probleem opgelost dat ten onrechte een waarschuwing 'Tijd overschreed de geplande tijd per dag' produceerde in zowel het schema als het basisschema, zelfs wanneer de dienst onder het maximum aantal uren per dag viel.
  • Er is een probleem opgelost waarbij het mogelijk was om een pons te bevestigen die automatisch was uitgeponst zonder dat de begin- en eindtijd moesten worden gewijzigd.
  • Een probleem opgelost waarbij niet de juiste punch-waarschuwing werd gegeven bij het koppelen van een punch zonder een overeenkomende dienst aan een dienst.
  • Een weergaveprobleem opgelost waardoor de AM/PM-tijd niet correct werd weergegeven bij het toevoegen van een nieuwe dienst.

Nieuwe HelpDocs-artikelen

Wij willen uw hulp! Vul een korte enquête in over de talen waarin we onze release-opmerkingen aanbieden.

REST API/webservice-updates

Geen op dit moment.

SOAP API / webservice-updates

Geen op dit moment.

Eindpunten worden afgeschaft en verwijderd

Op dit moment niets gepland.

Klik hier om de nieuwe Quinyx WFM Web Service-documentatie te bekijken. U kunt hier nog meer informatie over webservices vinden .
We moedigen al onze klanten aan om gebruik te maken van onze API's om gegevens bij te houden en ervoor te zorgen dat de informatie up-to-date is. Om de schaalbaarheid van onze API's te garanderen en tegelijkertijd ons klanten- en gebruikersbestand uit te breiden, hebben we besloten beperkingen toe te voegen aan het gebruik van onze SOAP API's. Deze beperkingen worden programmatisch afgedwongen en dat betekent dat we een limiet voor gelijktijdige oproepen per klant tot 10 zullen afdwingen. U kunt antwoordcode 429 verwachten als u deze limiet overschrijdt en het wordt aanbevolen om een backoff-mechanisme voor opnieuw proberen te implementeren om de limiet af te handelen. Houd er rekening mee dat de limiet alleen van toepassing is op SOAP. Wanneer u de komende jaren van SOAP naar Rest gaat, worden eventuele limieten in de API ingebouwd. Zorg ervoor dat u deze informatie doorstuurt naar de partij binnen uw bedrijf die verantwoordelijk is voor integraties.