Shift type categorieën

Updated by Daniel Sjögren

U kunt shifttypecategorieën gebruiken om verschillende soorten diensttypen in één categorie te groeperen. Er zijn twee verschillende manieren om nieuwe shifttypecategorieën te maken:

Een shifttypecategorie toevoegen

Om een nieuwe categorie toe te voegen, klikt u op de groene Toevoegen knop, geeft u de categorie een naam en klikt u op Opslaan.

Shifttypecategorieën maken in Accountinstellingen vs. Groepsinstellingen

Als een nieuwe categorie wordt gemaakt onder Accountinstellingen > Shifttypecategorieën, wordt deze gedeeld en kan deze worden gezien/gebruikt door alle units van uw organisatie.

Als een nieuwe categorie wordt gemaakt onder Groepsinstellingen > Shifttypecategorieën, wordt deze lokaal en kan deze alleen worden gezien/gebruikt door de unit waarop deze is gemaakt.

Algemene informatie

• U kunt de lijst met shifttypecategorieën doorzoeken door iets in te typen in het zoekveld bovenaan de pagina.
  • U kunt de naam van een categorie bewerken door op bewerken aan de rechterkant te klikken.
  • U kunt een categorie verwijderen door op verwijderen aan de rechterkant te klikken (let op dat het alleen mogelijk is om een shifttypecategorie te verwijderen die niet wordt gebruikt).
  • Als de lijst meer dan 100 items bevat, wordt deze opgesplitst in meerdere pagina's. Navigeer tussen de pagina's door op de pijlen in de rechterbovenhoek te klikken.
  • Shifttypecategorieën zijn alleen zichtbaar onder groepsinstellingen wanneer u zich op een groep bevindt die een unit is (niet op district of sectie).
Lees meer over shifttypes hier. Klik hier voor een tutorial over het maken van gedeelde shifttypes hier.