Instellingen voor mobiele en algemene accounts

Updated by Leigh Hutchens

Met de geavanceerde instellingen kunt u uw Quinyx-configuratie beter instellen en optimaliseren. Onder Accountinstellingen > Geavanceerde instellingen kunt u het volgende configureren:

Instellingen voor mobiele accounts

Instellingen voor mobiele accounts

Wat het doet

Vaardigheden in het opstellen van een planning

Configureer in de mobiele applicatie of een gebruiker kan aangeven of alle beschikbare diensten zichtbaar moeten zijn voor zijn of haar medewerkers, of dat alleen beschikbare diensten (en niet-toegewezen diensten) zichtbaar moeten zijn voor de gebruiker met de juiste vaardigheden.

Goedkeuring van apparaten voor het ponsen

Wanneer deze functie is ingeschakeld, kunnen medewerkers pas inklokken op een nieuw apparaat nadat een manager dit heeft goedgekeurd. Eerder goedgekeurde apparaten blijven goedgekeurd. Wanneer deze functie is uitgeschakeld, worden alle apparaten automatisch goedgekeurd, waardoor medewerkers vanaf elk apparaat kunnen inklokken.

Externe site

Met deze functie kunt u een link naar een externe website instellen die als een banner in het dashboard van de mobiele app wordt weergegeven.

Om een ​​externe link in de applicatie te definiëren, moet de optie 'Configuratie voor externe site weergeven op mobiel apparaat' zijn ingeschakeld in de Quinyx-backoffice .

De externe website is niet verplicht.

Algemene accountinstellingen

Algemene accountinstellingen

Wat het doet

OAuth-tokeninstellingen

Standaard worden gebruikers in mobiele apps automatisch uitgelogd als ze langer dan 30 dagen inactief zijn. Met de OAuth-tokeninstellingen kunt u het aantal uren of dagen aanpassen aan de behoeften van uw organisatie.

De OAuth-tokeninstellingen zijn wel degelijk van toepassing op SSO.

Uitgaande e-mailafzender

Hiermee kan de gebruiker, indien van toepassing, de standaard afzender voor uitgaande e- mails definiëren. Bij het configureren kan een gebruiker ervoor kiezen om het standaard e-mailadres (no-reply@quinyx.com) te gebruiken of een aangepast e-mailadres toe te voegen.

Door een uitgaande e-mailafzender in te stellen, zullen de door het systeem gegenereerde Qmail -berichten het gekozen e-mailadres bevatten in plaats van no-reply@quinyx.com.

Verwijdering van verlopen werknemersgegevens

Verwijdert medewerkers automatisch na een ingesteld aantal dagen op basis van hun vertrekdatum (de "Tot"-datum in het medewerkersprofiel).

De verwijdering is permanent en kan niet ongedaan worden gemaakt.

Je kunt deze instelling op twee manieren configureren:

  • Voor altijd bewaren: Gegevens van vertrokken medewerkers worden voor onbepaalde tijd bewaard.
  • Tijdelijk bewaren: De gegevens van medewerkers van wie het dienstverband is verlopen, worden na een bepaald aantal dagen vanaf hun vertrekdatum verwijderd.

Nadere verduidelijking

  • Het verwijderingsproces wordt automatisch elke nacht uitgevoerd.
  • Let op: deze instelling gebruikt de vertrekdatum van de werknemer, niet de einddatum van de arbeidsovereenkomst.
  • De vertrekdatum vinden (UI): Ga in het werknemersprofiel naar het gedeelte 'Status' en schakel de status ' In dienst' uit om het veld 'Tot ' te zien. Dit is de datum die wordt gebruikt voor verwijdering.
  • Integraties: Voor API-gebruikers kijkt deze functie naar de parameter leaveDate (SOAP-aanroep).
Houd er rekening mee dat het verwijderen van verlopen medewerkers dagelijks 's nachts plaatsvindt.

Vroege toegang voor werknemers

Hiermee wordt vroegtijdige toegang voor medewerkers op wereldniveau mogelijk gemaakt. Deze instelling is standaard uitgeschakeld en kan door de gebruiker worden ingeschakeld , wat betekent dat:

  1. Indien uitgeschakeld , is de optie ' Vroege toegang voor medewerkers' verborgen in de gebruikersinterface op de drie contactpunten ( medewerker aanmaken, medewerker bewerken en onder Rollen > Medewerkers ).
  2. Indien ingeschakeld , is de vroege toegang voor medewerkers zichtbaar in de gebruikersinterface via de drie bovengenoemde contactpunten, en kan een gebruiker deze naar eigen inzicht toevoegen;

Urenberekeningen voor de nacht

Uren worden bij de dag opgeteld wanneer de dienst, afwezigheid of beschikbaarheid ingaat.

Begindatum van het item : Uren worden toegevoegd aan de dag waarop de dienst, afwezigheid of beschikbaarheid begint.

Dag waarop de uren gepland zijn : Uren worden toegevoegd aan de dag waarop de uren gepland zijn voor de dienst, afwezigheid of beschikbaarheid.

Inschakeling van betalingsschema's

Indien ingeschakeld, kunnen betalingsschema's worden geconfigureerd en gebruikt voor dit account.


How did we do?