Versie 0142

Updated by Leigh Hutchens

Releasedatum 8 september 2022

Nieuwe functionaliteit

Update vanaf 13:00 uur op 2022-09-07: De basis rooster uitrol en afwezigheden verbetering zal helaas worden teruggetrokken uit deze release als gevolg van last-minute problemen geïdentificeerd tijdens onze interne kwaliteitsborging procedure. We zullen deze functie in een van onze volgende releases uitbrengen zodra alle hangende problemen zijn opgelost.

Heruitrol en afwezigheden volgens basisschema

Quinyx heeft speciale logica - de zogenaamde heruitrollogica - voor wat er gebeurt als je hetzelfde basisschema uitrolt voor dezelfde periode, werknemers en basisschema week en weekdag. De algemene regel is dat als er een wijziging is aangebracht in de diensten in het basisschema, maar niet in de overeenkomstige diensten in het basisschema in het rooster, de heruitrol de diensten in het rooster zal bijwerken. Als er daarentegen wijzigingen zijn aangebracht in de basisroosterverschuivingen in Schedule, zal er geen update plaatsvinden als gevolg van de heruitrol.

Tot deze release was de bovenstaande logica van toepassing op alle gevallen, met uitzondering van de volgende:

1. Als de dienst in Schema is verwijderd.
  2. Als de dienst in Rooster is omgezet naar een afwezigheidsdienst.
  3. Als de shift in Schedule een goedgekeurde punch heeft ontvangen.

Op veler verzoek is nummer 2 hierboven nu behandeld. Deze verbetering wordt in meer detail beschreven in dit artikel - dat uiterlijk maandag 5 september om 17.00 uur Midden-Europese tijd zal worden bijgewerkt.

Updates en prestatieverbeteringen

Geen op dit moment.

Bugfixes

• Een probleem opgelost waardoor het rapport Geperforeerde uren een waarde genereerde op een dag waarop een werknemer niet in dienst was toen de optie Groeperen per dag was geselecteerd.
  • Er is een probleem opgelost waarbij een afwezigheidsduur onjuist was wanneer die afwezigheid plaatsvond tijdens een zomertijddatum.
  • Een probleem opgelost waardoor accounteigenaren en -managers ploegenwissels niet konden goedkeuren.
  • In deze release hebben we de controle voor de legacy permissie mobile_schedule_view_unpublished verwijderd uit Classic en tonen nu ongepubliceerde diensten voor alle managers waar ze een manager rol hebben.

Nieuwe HelpDocs-artikelen

SOAP API / Webservice-updates

De volgende eindpunten zullen worden bijgewerkt in de komende sprints. Dit is voor ons noodzakelijk om nieuwe functionaliteit voor compensatieregels toe te voegen. Dit zijn configuratie-eindpunten en onze gegevens laten zien dat er geen actieve integraties naar toe lopen.

Er zullen nieuwe invoerparameters worden toegevoegd, evenals nieuwe responsobjecten.

3.36 wsdlGetSalarisCompensaties

3.37 wsdlUpdateSalarisCompensaties

3.38 wsdlVerwijderenSalarisCompensaties

Eindpunten worden afgeschaft en verwijderd

Er zijn momenteel geen eindpunten afgeschaft en gepland voor verwijdering.

Klik hier om de nieuwe Quinyx WFM Web Service-documentatie te bekijken. U kunt hier nog meer informatie over webservices vinden .
We moedigen al onze klanten aan om gebruik te maken van onze API's om gegevens bij te houden en ervoor te zorgen dat de informatie up-to-date is. Om de schaalbaarheid van onze API's te garanderen en tegelijkertijd ons klanten- en gebruikersbestand uit te breiden, hebben we besloten beperkingen toe te voegen aan het gebruik van onze SOAP API's. Deze beperkingen worden programmatisch afgedwongen, wat betekent dat we een limiet voor gelijktijdige oproepen per klant tot 10 zullen handhaven. U kunt antwoordcode 429 verwachten als u deze limiet overschrijdt, en het wordt aanbevolen om een backoff-mechanisme voor opnieuw proberen te implementeren om de limiet af te handelen. Houd er rekening mee dat de limiet alleen van toepassing is op SOAP. Bij de overgang van SOAP naar Rest in de komende jaren worden eventuele limieten ingebouwd in de API.

Zorg ervoor dat u deze informatie doorstuurt naar de partij binnen uw bedrijf die verantwoordelijk is voor integraties .