Frontline Portal - Hoe links toevoegen / verwijderen

Updated by Daniel Sjögren

In het Frontline Portal kunt u hyperlinks (URL's) toevoegen en verwijderen naar verschillende items waar u wilt dat uw publiek toegang toe heeft.

Startpagina

1. Om een link toe te voegen aan uw startpagina, drukt u op het + icoon linksboven en selecteert u Link.
  1. Geef een titel aan uw link en druk op Maken.
  1. U kunt nu meer details toevoegen aan uw link, zoals:
  • Omslagafbeelding
  • URL (de daadwerkelijke link)
  • Categorie
  • Tags
  • Doelgroep

1. Wanneer u klaar bent, klikt u op Maken.

Uw link wordt nu weergegeven onderaan uw startpagina.

Om een link van uw startpagina te verwijderen, moet u de bestaande doelgroep van de linkbron verwijderen.

1. Ga naar de linkbron onderaan uw startpagina en druk op het menu met de drie puntjes > Bewerken.
  2. In de doelgroepkiezer schakelt u uw huidige doelgroep uit.
  3. U kunt nu ofwel Verwijderen selecteren met behulp van het menu met de drie puntjes in de gedetailleerde weergave van de linkbron, of door naar de startpagina te gaan > druk op het menu met de drie puntjes en selecteer Verwijderen.

Bronnen

U heeft de mogelijkheid om links toe te voegen of te verwijderen naar Verhalen, Gebeurtenissen, Taken en Mappen. Voor het onderstaande voorbeeld hebben we ervoor gekozen om een link toe te voegen aan een Verhaal.

1. Geef uw bron een naam en klik op Maken.
  2. In de gedetailleerde weergave kunt u aanvullende informatie toevoegen, zoals een omslagafbeelding, bijlagen, categorie en meer. Wanneer u een link aan een bron wilt toevoegen, kunt u deze toevoegen in het veld Beschrijving.
  3. Om een link aan een beschrijvingsveld toe te voegen, schrijft u iets waaraan u de URL wilt koppelen en klikt u vervolgens op het kettinglink-icoon. Schrijf/plak de volledige URL in het linkveld en klik op Bevestigen.
  4. Voeg een doelgroep toe aan uw bron, klik op Opslaan en klik op Nu verzenden.
  1. Om een link uit een gemaakte bron te verwijderen, gaat u naar de gedetailleerde weergave van de bron (verhaal, taak, enz.) en verwijdert u alle gekoppelde tekst in het veld Beschrijving.
  2. Wanneer u klaar bent, kunt u het pijl-terug-icoon in de linkerbovenhoek van het scherm gebruiken of op uw logo bovenaan drukken om naar de startpagina-weergave te navigeren.