Voeg stoten toe

Updated 2/3/21 by Leigh Hutchens

Voeg een vuistslag toe aan een dienst

U kunt stoten toevoegen in Neo door Toevoegen> Ponsen te selecteren in de schemaweergave.

Begin met het selecteren van werknemer en datum, daarna kun je de punch koppelen aan een dienst.

Verplichte velden zijn aangegeven met een asterisk *.

U kunt ook een open punch maken, bijvoorbeeld als een werknemer is vergeten in te punchen en een lopende ploeg heeft, kunt u de punch toevoegen tijdens de lopende ploeg, zodat de werknemer kan punchen wanneer de ploeg eindigt.

Voeg een vuistslag toe aan een taak

U kunt stoten aan taken koppelen.

Hoe:

1. Klik in de planningsweergave op Toevoegen> Perforeren:
  1. Klik in het paneel Perforatie toevoegen op de medewerker waarvoor u een punch wilt toevoegen.
  2. Kies de datum en tijd.
  3. Selecteer onder Ploegen de taak waaraan u de punch wilt toevoegen. Taken zijn ingesprongen in de vervolgkeuzelijst Verschuivingen:
  1. Stel alle andere parameters in die u aan de punch wilt koppelen, zoals het vereisen van een attest van een werknemer en / of manager, kostenplaats, project, enz.
  1. Klik op Opslaan.
  2. Nu is de punch op de taak zichtbaar in de schemaweergave:
Merk op dat u punches kunt toevoegen aan individuele taken in die ploeg:

Gespleten stoten op taken

Voorwaarde : deze functie werkt alleen als een specifieke combinatie op de overeenkomst is ingeschakeld.
  • Tijd> "In en uit ponsen zonder pauzes".
  • Tijd> "Sta ponsen op taken toe".
  • Mobiele punch flow> "Split punch op taken".

Als een werknemer gepland staat om te werken, maar om de een of andere reden gedurende de dag geen taken kan in- en uitschakelen, kan de manager dit in Neo doen:

• Klik op stempel ontbreekt onder de shift:
  • Ponsen worden toegevoegd op basis van de geplande tijd van de dienst en taken. Bijvoorbeeld:
    • 10: 00-11: 00 - Punch op moederdienst.
    • 11: 00-14: 00 - Pons op taak 1.
    • 15: 00-17: 00 - Pons op taak 2.
    • 17: 00-19: 00 - Punch op moederdienst.